6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

Nieuws

Agenda

Geen activiteiten gevonden

Direct regelen

Heeft jullie Kamer de beste voorzitter van Nederland? Of heeft één van jouw Kamergenoten een uitzonderlijke bijdrage geleverd? Is een van jullie aspirant leden ontzettend goed bezig? 
Oftewel; Wie heeft zich buitengewoon ingezet en verdient het om in het zonnetje gezet te worden? Goed nieuws. Want het is tijd voor het tweede deel van de awards dit jaar. 


De JCI Awards hebben als doel de buitengewone realisaties van Kamers en leden te erkennen en waarderen. Kamers kunnen hun nominatie insturen om mooie projecten en leden met een bijzondere prestatie aan het einde van het jaar in het zonnetje te zetten. In eerste instantie hebben we gekeken naar de Most Outstanding Local Organization, Best Inter-organization Collaboration Project en het Best Local Growth & Development Program. In deze tweede ronde gaan we verder met de volgende awards:

  • Most Outstanding Local President/Local Board Award
  • Most Outstanding Member Award
  • Most Outstanding New Member Award

Nominaties voor deze categorieën moeten uiterlijk voor 24 december 2022 om 23:59 uur gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de aanvraag moet een dossier (invulformulier van 2 pagina's) ingevuld worden en goedgekeurd worden door de Voorzitter van de Kamer. Met uitzondering van de 'Most Outstanding Local President' nominaties uiteraard.  

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen