Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

Wat is de Global Goals Game?

In een interactieve setting word je in 2,5 tot 3 uur bekend gemaakt met de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s). Je krijgt inzicht in hoe toepasbaar deze doelen ook bij jou in de buurt zijn en je gaat op een leuke manier brainstormen om projecten te bedenken die je lokaal in kan zetten. De uitkomst is dat je een rijtje aan concrete projecten hebt, inclusief een begin. Het mooie is dus dat je direct aan de slag kan. De Global Goals Game (GGG) is ontwikkeld door Good2Connect, die sinds mei 2019 officieel partner van JCI Nederland is. Good2Connect heeft samen met team Impact 2019 een speciale JCI versie van het spel gemaakt.

Hoe speel je het?

Er zijn minimaal 8 personen nodig om te kunnen spelen. Je kan het spel spelen met je Kamer, maar ook met een regio als je op zoek bent naar een project voor de regio. Als je als Kamer/regio op zoek bent naar een nieuw event dan is dit een mooie kickstart, waarna je met concrete acties naar huis gaat. Daarnaast is het een mooie manier om met je kamer een leuke avond of middag te beleven.

Praktisch

Neem je alleen dit spel af, dan kost het 200 euro. Combineer je het met een andere training in hetzelfde jaar, dan zijn de kosten 150 euro. De kosten voor het spel zijn dus eigenlijk gelijk aan de kosten voor een training die je via JCI Nederland regelt. Daarnaast betaal je altijd 75 euro voor de materialen die benodigd zijn om het spel te spelen. Aan het einde van het spel behoudt de kamer deze materialen.

Maak lokale Impact - Global Goals Game spelen weer mogelijk!

Vanaf 1 juni mogen er weer groepen van maximaal 30 mensen bij elkaar komen. Dat betekent dat de Global Goals Game weer gespeeld kan gaan worden. Doe met je Kamer de Global Goals Game en maak een plan met concrete stappen voor directe lokale impact. Er wordt de komende tijd gewerkt aan een semi-digitale variant van het spel. Je kunt dan zowel fysiek als digitaal kunt spelen onder de begeleiding van een gecertificeerde spelleider. Weet dat lokale impact weer binnen handbereik is en dat we voor je klaar staan! Meer info? Neem contact op met, of je kunt je aanmelden via Team Impact, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.