CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

JCI MGZN is het magazine van JCI Nederland. Het magazine verschijnt gemiddeld drie maal per jaar en is bedoeld je te informeren, inspireren, motiveren en bovenal, leuk.
Het magazine wordt verspreid onder de JCI-leden van JCI Nederland, Senatoren, en partners.

Redactie

Redactionele vragen over JCI MGZN, ideeën voor een artikel of nieuwsberichten kunnen per e-mail worden gestuurd naar de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

JCI Team PR & Communicatie presenteert...

Jullie staan op het punt om het vernieuwde, inspirerende, future proof en interactieve JCI MGZN te lezen. Geweldig! Een magazine dat vol staat met boeiende verhalen, informatie, terugblikken en aandacht voor alle mooie evenementen die nog komen gaan.

Neem snel een kijkje om je te laten inspireren, informeren, enthousiasmeren en je onder te laten dompelen in de mooie verhalen en filmpjes van alles wat we als JCI-leden beleven. Zie de impact die we creëren en de doelen die we stellen.

Het JCI MGZN is responsive wat betekent dat het niet uitmaakt of je dit magazine nu leest via een laptop, desktop, mobiel of tablet. Echter voor de ultieme ervaring adviseren wij je om een tablet, laptop of desktop te gebruiken. Zorg er in ieder geval voor dat je het geluid aan hebt staan!

Deelbaar!

Tot slot kun je het JCI MGZN ook delen! Dit kan vanuit elke pagina gedaan worden, dus wil je een specifiek artikel onder de aandacht brengen dan adviseren we je dan ook het magazine vanuit die pagina te delen.
Ben je enthousiast geworden van dit magazine? Deel hem dan vooral via je social media en stuur hem vooral door naar mensen die wellicht geïnteresseerd zijn in JCI of bijvoorbeeld naar mogelijke partners.

Heel veel lees-, luister- en kijk plezier!

Team PR & Communicatie

Bekijk hier het nieuwe JCI MGZN!

 

Adverteren in JCI MGZN

Bereik 2000 jonge ondernemende mensen. JCI MGZN biedt diverse advertentiemogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanleverspecificaties

De afmetingen van het magazine zijn 21,5 bij 27 centimeter (dit is iets kleiner dan een A4-formaat). Aanleveren van advertenties in full color inclusief overfill als Certified PDF.

Andere advertentiemogelijkheden

Andere advertentiemogelijkheden (ondere andere inserts bij een fysiek exemplaar) op aanvraag. Voor advertorials gelden speciale tarieven. Deze zijn afhankelijk van de wijze van aanleveren en redactiewerk en worden in nader overleg vastgesteld.

 

Archief JCI MGZN