CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

Stichting JCI Fonds Internationale Projecten

Stichting JCI Fonds Internationale Projecten (hierna: Stichting FIP) bestaat om JCI leden een steuntje in de rug te geven bij hun Internationale JCI carrière en ontwikkeling. Daarnaast zijn wij er om JCI Kamers van Nederland te ondersteunen bij het opstarten of uitvoeren van projecten die vallen onder de peiler Internationaal zoals een Twinning evenement. Dit doen wij door middel van een financiële bijdrage in de vorm van giften of leningen. Deze worden betaald vanuit het fonds dat wij in beheer hebben gekregen van JCI Friends.

Financiële bijdragen
Je kan als Kamer of als lid een aanvraag doen voor een lening of een bijdrage van Stichting FIP.

Kamer
Je kan als Kamer een aanvraag doen voor een lening om een internationaal project op te zetten. Denk hier bijvoorbeeld aan het organiseren van een internationaal congres of een internationale training. Kamers kunnen de lening aanvragen voor het financieren van de aanloopkosten van dergelijke evenementen.

Lid
Als lid kan je een aanvraag doen voor een vergoeding van maximaal € 750 indien je een internationale training volgt of plaatsneemt in een internationale commissie. De deelname aan de internationale training dan wel commissie moet leiden tot een meerwaarde voor JCI Nederland en/of haar leden.
Deze vergoeding is eenmalig en wordt betaald op basis van werkelijk gemaakte kosten voor deelname aan training of congres (reis- en verblijfkosten voor zover niet inbegrepen in de fees zijn uitgezonderd). 

Aanvraag
Indien je een aanvraag wilt doen kan dit door middel van dit formulier. Het ingevulde formulier kan je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De beslissing over de toekenning wordt genomen voor het bestuur van Stichting FIP.
Indien je nog vragen hebt over je aanvraag kan je deze per mail stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuur Stichting FIP
Het bestuur van JCI FIP wordt gevormd door JCI-leden, de vice-voorzitter van JCI Nederland en de voorzitter van De Nederlandse Senaat. JCI Friends had zijn oorsprong in het EC in Maastricht en de jaren daarna hebben oud-leden van JCI via een bijdrage het fonds dat wij nu beheren aangevuld. 

Jan Rodenburg

Voorzitter

Maarten Oosterbaan

Secretaris

Edwin Gels

Penningmeester

Charley van 't Leven

Algemeen bestuurslid
(vice-voorzitter JCI Nederland)

 

Bas van Eldijk

Algemeen bestuurslid
(Voorzitter De Nederlandse Senaat)