CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

Wil je graag jouw dromen en idealen verwezenlijken, maar staan je onzekerheden in de weg? Dan is het tijd voor een nieuw koers: met jouw persoonlijke missie als kompas.

 

Bespaar tijd!
Besteed twee uur van je tijd en verdien die dubbel en dwars terug met wat je leert over het omgaan met de tijd en je activiteiten.

Leer jouw kamergenoten beter kennen!
Heeft jouw Kamer een aantal nieuwe leden erbij gekregen? Zou je graag een lid wat beter willen leren kennen? Volg dan deze training om op een verrassende manier meer van elkaar te weten te komen. Deze training draait om jou en om de andere Kamerleden!

Leer jezelf beter kennen en krijg meer inzicht in anderen. Dit alles doen we in een interactieve training aan de hand van het Insightsmodel. Gedragsvoorkeuren worden herkenbaar door de indeling in vier kleuren. Waar ligt jouw voorkeur?

Leer jezelf kennen en anderen beter begrijpen!
Wat is jouw specifieke kracht? Die bijzondere vaardigheid die bij jou hoort en waarbij jezelf zegt: dat kan toch iedereen? Maar niet iedereen kan dat...
Waarom erger jij je aan het gedrag van een ander? Waarom heeft een ander moeite met jouw gedrag? Wat is jouw uitdaging? Van wie leer jij het meest?

Ik ben (toekomstig) lid van JCI Nederland, maar als iemand me vraagt wat ik daar allemaal mee kan doen en bereiken… dan kan ik het je eigenlijk niet precies vertellen.
Al die termen… EVP, Dutch Academy, JCI International, Fundraising, CvA, 1000kansen… het zal wel! Ik ben gewoon lid van mijn Kamer, niet meer en niet minder.

Ik ben nog (lang) geen 40… hoe haal ik ook in de komende jaren nog het maximale uit mijn lidmaatschap van JCI?

Het woord acquisitie... het roept allerlei reacties op en vaak niet alleen positieve. "In deze markt is sponsoring moeilijk" en "Acquisitie? Niets voor mij!" zijn veel gehoorde uitspraken zodra de sponsorcommissie aan het woord komt.

Binnen JCI werken we allemaal in teams,  grote en kleine. Soms zit een team in een flow: alles loopt prima en niemand lijkt problemen te ervaren. Maar het komt ook vaak voor dat het allemaal niet zo soepel loopt en het team niet zo effectief is als dat de individuele leden zouden willen.

Communiceren doen we allemaal, elke dag in vele verschillende situaties. Helaas blijkt communicatie ook vaak bron van misverstanden, onbegrip en slechte samenwerking.

Er is niks mis met dromen over dingen die je wilt bereiken. Dat is zelfs erg leuk. Als je van je droom je doel wilt maken, zet dan een plan op en ga aan de slag!

Een open discussie over alle stimulerende en belemmerende ideeën rondom ledenwerving en -behoud!

"Logica brengt je van A naar B, maar Verbeelding brengt je overal!" (Albert Einstein)
Dat ene lumineuze idee... dat willen we allemaal, maar soms zitten we gewoon 'vast' in ons denken. Breek los uit huidige denkpatronen in een speelse en praktische training, vol met mindtricks!

Wil je verbeteringen zoeken zakelijk en/of privé? De training coachingsvaardigheden is ontwikkeld door een professionele coach en is toepasbaar zowel in een zakelijke als in een privé omgeving. Leer jouw kamergenoten beter kennen!