CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

De Dutch Academy is hét leiderschapsweekend voor (aspirant)leden van JCI. Een training van vier dagen (weekend en een terugkomdag) die volledig is gericht op het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten, JCI en teamdynamiek. Deze training is zowel zakelijk, privé als binnen JCI dagelijks te gebruiken.

Oud-deelnemers omschrijven de Dutch Academy als een onvergetelijke en leerzame training waar mooie ontmoetingen plaatsvinden en persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt. Niet voor niets wordt deze academy al jaren beoordeeld met een gemiddelde van 8,5!

Programma Dutch Academy

Het Dutch Academy leiderschapsweekend vindt plaats van 22 t/m 24 maart met een terugkomdag op zaterdag 29 juni 2024. Het weekend bevat verschillende onderdelen op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamdynamiek, inclusief een geweldig outdoorprogramma. Ook leer je JCI beter kennen en ontdek je wat het landelijk team zoal doet. 

Na de Dutch Academy heb je in een heel prettige maar zeker ook intense leeromgeving inzichten en ervaring opgedaan die jouw persoonlijk en teamleiderschap op een hoger niveau hebben gebracht. Dat doe je soms plenair met alle deelnemers, maar grotendeels in een veilige kleine groep van 8 tot 10 deelnemers onder leiding van je eigen teamcoach. Daarnaast krijg je inzicht in de bestuurlijke organisatie en achtergrond van JCI en welke ontwikkelmogelijkheden er nationaal en internationaal zijn. En als last but certainly not least leer je veel nieuwe JCI’ers kennen en breid je jouw JCI-netwerk uit.

Dutch Academy 2024 Terugkomdag

Vast onderdeel van de Dutch Academy is de terugkomdag. De terugkomdag zal op zaterdag 29 juni 2024 plaatsvinden. Tijdens deze volledig verzorgde dag blikken we terug op je ontwikkeling sinds het leiderschapsweekend. Daarnaast bieden we deze terugkomdag een verdiepingsslag en geven we je de laatste tips en tricks om jouw persoonlijke doelen, ook na afloop van de DA, te helpen realiseren.

Waarom jij er ook bij wilt zijn:

 • (Zakelijke) investering in jezelf
 • Volwaardige meerdaagse in- en outdoor leiderschapstraining tegen een zeer aantrekkelijke prijs
 • Inzichtgevend persoonlijk Insights Discovery-profiel
 • Verdieping op persoonlijk leiderschap
 • Begeleiding door de beste JCI-trainers
 • Toepasbaar binnen en buiten JCI (zakelijk)
 • Interactief en inspirerend
 • FUN!

 

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in de Dutch Academy 2024? Laat je mailadres achter en ontvang meteen de informatie over locatie en investering zodra dit bekend is.

Laat hier je mailadres achter.

LET OP: deelname is alleen mogelijk als je het hele weekend (22 t/m 24 maart 2024) én de terugkomdag (zaterdag 29 juni) aanwezig zult zijn! Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang, want vol = vol. 

Bij overschrijding van het maximum aantal inschrijvingen behouden we ons het recht voor om specifieke deelnemers voorrang te geven. Het aantal inschrijvingen per Kamer kan hierbij aanleiding zijn het aantal deelnemers van een specifieke Kamer te beperken. Indien noodzakelijk zal selectie o.a. plaatsvinden op basis van aantal deelnemers per Kamer, specifieke rollen en overige aspecten. Toelating tot de DA is pas definitief na akkoord van de Head Trainer. Hiervoor is het voldoen van factuur en acceptatie van je motivatie, met daarin een duidelijk gemotiveerd leerdoel, voorwaardelijk. 

De voorwaarden van JCI Training en Development zijn van toepassing op je inschrijving voor de Dutch Academy. Afwijkend hiervan geldt het volgende:

 • Afmelden tot twee maanden voor aanvang van de Dutch Academy: kosteloos.
 • Afmelden tussen de twee maanden en een maand voor aanvang: 50% restitutie.
 • Afmelden tussen een maand en 2 weken voor aanvang: 25% restitutie.
 • Afmelding korter dan 2 weken van tevoren of op de dag zelf: het volledige
  factuurbedrag is verschuldigd.

 

De Privacy Statement van JCI Nederland is van toepassing op je inschrijving voor de Dutch Academy. 

Heb je vragen?

Facilitaire zaken en aanmelden: 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de Head Facilitator Lisa Niehoff

Inhoudelijk programma en motivatie/leerdoelen: 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de head trainer Heert-Jan Dokter