Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

De Dutch Academy is hét leiderschapsweekend voor (aspirant)leden van JCI. Een training van een weekend die volledig is gericht op het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten, JCI en teamdynamiek. Deze training is zowel zakelijk, privé als binnen JCI dagelijks te gebruiken.

Oud-deelnemers omschrijven de Dutch Academy als een onvergetelijke en leerzame training waar mooie ontmoetingen plaatsvinden en persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt. Niet voor niets wordt deze academy al jaren beoordeeld met een gemiddelde van 8,5!

 

Dutch Academy 2024 

De editie van maart 2024 kan helaas niet doorgaan vanwege diverse uitdagingen op onder andere financieel gebied. Alle deelnemers die zich hadden aangemeld, hebben inmiddels een e-mail gehad met de annulering.

Het team Training & Development gaat samen met de trainers en facilitators van de Dutch Academy terug naar de tekentafel om na te denken over een vernieuwde en mooie editie. Zodra er meer bekend is, zal dit hier worden gedeeld en op de socials.

 

Inschrijven voor JCI DA op de 'interesse lijst' 

Ben jij toe aan een fantastische JCI-ervaring waarin je jouw leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelt, jezelf en anderen écht leert kennen, kennismaakt met coaching gedragsvoorkeuren en bovenal met enorm veel ideeën, inspiratie, energie en nieuwe contacten naar huis gaat?

Dat kan! Laat jouw gegevens achter via dit formulier en je wordt op de hoogte gebracht zodra er meer bekend is over een nieuwe editie.
 

Heb je vragen?

Mail de Facilitator Inge Krul (mailto-link naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

De Dutch Academy wordt vaak door werkgevers vergoed. Mocht je werkgever om wat extra info vragen, dan kun je deze info sheet meesturen: JCI DA toelichting werkgever 2024