6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

De Dutch Academy is dé leiderschapstraining voor (aspirant) leden van JCI. Een training van vier dagen (weekend en een terugkomdag) die volledig is gericht op het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten en teamdynamiek. Deze training is zowel zakelijk, privé als binnen JCI dagelijks te gebruiken!

Oud-deelnemers omschrijven de Dutch Academy als een onvergetelijke en leerzame training waar mooie ontmoetingen plaatsvinden en persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt. Niet voor niets wordt deze academy al jaren beoordeeld met een gemiddelde van 8,5!

Meld je nu aan!

Programma Dutch Academy

Het Dutch Academy leiderschapsweekend vindt plaats van 24 t/m 26 maart 2023 met een terugkomdag op zaterdag 8 juli 2023. Het bevat verschillende onderdelen op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamdynamiek, inclusief een geweldig outdoorprogramma. We verblijven in Veluwe Hotel De Beyaerd te Hulshorst.

Na de Dutch Academy heb je in een heel prettige maar zeker ook intense leeromgeving inzichten en ervaring opgedaan die jouw persoonlijk en teamleiderschap op een hoger niveau hebben gebracht. Dat doe je soms plenair met alle deelnemers, maar grotendeels in een veilige kleine groep van 8 tot 10 deelnemers onder leiding van je eigen teamcoach. Daarnaast heb je JCI beter leren kennen en heb je een sterk JCI netwerk opgebouwd.

Vernieuwing

Op basis van de ontvangen feedback van deelnemers en omdat we een duidelijke behoefte aan verdieping op persoonlijk leiderschap zien zal deze editie van de DA daar nog meer invulling aan geven! Zonder aan kwaliteit in te boeten gaan we dit jaar nog meer in op persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent dat de invulling van “besturen en besluiten” binnen het programma gelijktijdig op de schop gaat. We kunnen garanderen dat met deze wijzigingen nog beter op de leerdoelen ingespeeld kan worden!

Dutch Academy 2023 Terugkomdag

Vast onderdeel van de Dutch Academy is de terugkomdag op zaterdag 8 juli '23. Tijdens deze volledig verzorgde dag blikken we terug op je ontwikkeling sinds het leiderschapsweekend. Daarnaast bieden we deze terugkomdag een verdiepingsslag. De kosten voor deze volledig verzorgde terugkomdag zijn inbegrepen in de totaalprijs. Als je onverhoopt deze dag niet aanwezig kunt zijn, dien je je uiterlijk 1 juni 2023 af te melden. Bij te late berichtgeving worden er no show kosten à € 99,00 in rekening gebracht.

Waarom jij er ook bij wilt zijn:

 • (Zakelijke) investering in jezelf
 • Volwaardige meerdaagse in- en outdoor leiderschapstraining
 • Inzichtgevend persoonlijk Insights Discovery-profiel
 • Verdieping op persoonlijk leiderschap
 • Begeleiding door de beste JCI-trainers
 • Toepasbaar binnen en buiten JCI (zakelijk)
 • Interactief en inspirerend
 • Hadden we al gezegd dat het leuk is?

Meld je nu aan!

Investering

JCI Nederland investeert (flink) in haar leden door een significante bijdrage aan deze jaarlijkse academy. Daardoor kunnen we je de Dutch Academy ver onder de kostprijs aanbieden. De ticketprijs op basis van een tweepersoonskamer geldt tot en met 31 januari 2023 en bedraagt € 569,-. (Deze training heeft een commerciële waarde van EUR 4.000)

Voor € 85 extra kun je een voorovernachting reserveren, zodat je op vrijdagochtend uitgerust aan de training kunt beginnen. Voor € 100 extra kun je een eenpersoonskamer reserveren. Het aantal eenpersoonskamers is echter beperkt. Daarnaast raden wij voor de ultieme DA-beleving aan om een kamer te delen.

We verblijven in Veluwe Hotel De Beyaerd te Hulshorst.

De uiterste inschrijfdatum voor het trainingsweekend is 31 januari 2023 tot 20:00 uur. 

LET OP: Wil jij er zeker weten bij zijn? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! In totaal zijn er slechts 55 plaatsen beschikbaar, reserveer je plek dus nu! 

Het tarief is inclusief:

 • Insights Discovery-profiel (ter waarde van € 175) en toepassen hiervan in de praktijk.
 • 4 volle dagen deelname aan de Dutch Academy (24 t/m 26 maart 2023 en terugkomdag op 8 juli 2023) met focus op leiderschap, teamontwikkeling, teamdynamiek en besturen & besluiten binnen JCI-context.
 • Outdoorprogramma.
 • Reflectie en verdieping tijdens de terugkomdag.
 • Kennismaking met het inkomende federatiebestuur.
 • Ontwikkeling van je JCI-netwerk.
 • Veel inspiratie en plezier!
 • Overnachtingen in een viersterrenhotel o.b.v. twee personen per kamer (de organisatie van de Dutch Academy maakt de kamerindeling).
 • Ontbijt, lunch en diner, onbeperkt koffie, thee en water, meerdere snacks en fruit.

Consumpties buiten het dagprogramma komen voor eigen rekening.

Inschrijven voor JCI DA2023

Ben jij toe aan een fantastische JCI-ervaring waarin je jouw leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelt, jezelf en anderen écht leert kennen, kennismaakt met coaching volgens Insights Discovery en bovenal met enorm veel ideeën, inspiratie, energie en nieuwe contacten naar huis gaat?

Boek dan eerst je ticket en vul meteen je motivatie in.

Reden voor een goede motivatie is dat we tijdens de Dutch Academy een intensief traject ingaan en dat werkt alleen als iedere deelnemer er volledig voor wil gaan. We willen er daarom zeker van zijn dat je écht gemotiveerd bent en je schouders eronder zet om bij te dragen aan de ontwikkeling van jezelf en van de andere deelnemers.

Na inschrijving ontvang je de factuur voor deelname. De factuur dien je zo snel mogelijk te voldoen, met inschrijving via deze pagina ga je akkoord met de (annulerings)voorwaarden van deze training. Na het voldoen van de factuur ontvang je de link naar de vragenlijst voor het Insights Discovery Profiel.

LET OP: deelname is alleen mogelijk als je het hele weekend (24 t/m 26 maart 2023) én de terugkomdag (8 juli 2023) aanwezig zult zijn!

Bij overschrijding van het maximum aantal inschrijvingen behouden we ons het recht voor om specifieke deelnemers voorrang te geven. Het aantal inschrijvingen per Kamer kan hierbij aanleiding zijn het aantal deelnemers van een specifieke Kamer te beperken. Indien noodzakelijk zal selectie o.a. plaatsvinden op basis van aantal deelnemers per Kamer, specifieke rollen en overige aspecten. Toelating tot de DA is pas definitief na akkoord van de HT. Hiervoor is het voldoen van factuur en acceptatie van je motivatie voorwaardelijk.   

Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang, want vol = vol. 

Heb je vragen?

Mail hoofdtrainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De voorwaarden van JCI Training en Development zijn van toepassing op je inschrijving voor de Dutch Academy. Afwijkend hiervan geldt het volgende:

 • Afmelden tot twee maanden voor aanvang van de Dutch Academy: kosteloos.
 • Afmelden tussen de twee maanden en een maand voor aanvang: 50% restitutie.
 • Afmelden tussen een maand en 2 weken voor aanvang: 25% restitutie.
 • Afmelding korter dan 2 weken van tevoren of op de dag zelf: het volledige
  factuurbedrag is verschuldigd.

We rekenen erop dat door het huidige vaccinatie beleid en de mogelijkheden voor events die steeds verder verruimd worden, we een reguliere DA kunnen organiseren. Mocht er onverhoopt toch een wijziging plaats moeten vinden dan informeren we jullie hier z.s.m. over. Eventuele meerkosten voor de organisatie van het event (bijvoorbeeld voor testen) kunnen worden doorberekend, we informeren je daar dan z.s.m. over.

De Privacy Statement van JCI Nederland is van toepassing op je inschrijving voor de Dutch Academy.