CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Door het internationale kader van JCI wordt er elk jaar ergens op de wereld een wereldcongres georganiseerd. Zo zijn we eerdere jaren in Kanazawa Japan, Québec Canada, Goa India geweest en natuurlijk ons eigen wereldcongres van 2017 in Amsterdam!!

Normaliter wordt het wereldcongres in november gehouden. Het is een bijzondere internationale ervaring die je niet snel zal vergeten. Letterlijk de gehele wereld van JCI komt bij dit event samen. 

De locatie van het wereldcongres wordt twee jaar van te voren gekozen. Genoeg tijd om jouw vakantieplanning op de locatie af te stemmen. Een ticket voor het wereldcongres koop je via https://jci.cc. Meer informatie over het aankomende congres kan je vinden in de agenda op Mijn JCI.

Holland Hotel & Dutch Delegation Night

Tijdens het wereldcongres wordt er door het Team Internationaal een Holland Hotel geregeld zodat we als Nederlandse delegatie samen kunnen optrekken. Tijdens de welkomstborrel en Dutch Delegation Night beleven we samen gezellige Hollandse avonden. Zo leer je niet alleen mensen uit jouw kamer kennen, maar maak je kennis met JCI Nederland. Informatie over deze evenementen worden gecommuniceerd met de deelnemers van het wereldcongres. 

Team International

Elk jaar gaat er een Nederlandse delegatie naar het wereldcongres. Dit varieert van 30 tot 70 leden. Team International begeleidt dit!

Ook houdt Team International je op de hoogte via e-mail, Facebook en de nieuwsbrief.

Vragen

Voor meer informatie kan je terecht bij Team International.