CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

Een open discussie over alle stimulerende en belemmerende ideeën rondom ledenwerving en -behoud!

Voor wie is deze training?

De training is bedoeld voor Kamers die hun ledenaantal willen vergroten.

Wat kan ik na deze training?

Na deze training hebben deelnemers inzichtelijk wat ze belangrijk vinden m.b.t. ledenbeleid, weten ze hoe ze JCI aan de man moeten brengen en hebben ze nieuwe ideeën hoe nieuwe leden te werven.

Korte omschrijving

Leer je door te kijken of te doen? Te doen. En dat is precies waar de training de 10 geboden van ledengroei over gaat. De heilige huisjes zijn om naar te kijken, de verandering om te doen.

In ruim twee uur wordt door de trainers in een interactieve discussievorm korte metten gemaakt met “limiting believes”. Juist voor kamers die bezig zijn met het vergroten van het potentieel aan leden is het zaak anders te denken. Inhoudelijk geven we er niet zo veel over prijs. Immers dat zou het doen te veel beïnvloeden. Wat we kunnen zeggen is dat er een avond infotainment, mind opening, discussie en verandering gecombineerd met natuurlijk veel lol gegeven wordt. Toegespitst op de kamer of regio waarvoor gegeven. U leert u mede JCI lid van een hele andere kant kennen. Goed voor het bestuur, maar vooral ook voor uzelf. Voor ieder wat wils, van net nieuw lid tot lid dat al jaren actief is.

Daarnaast wordt deze training alleen gegeven door trainers die naast het trainerschap van JCI ook vele andere activiteiten hebben gedaan. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om ook andere zaken aan te stippen. En tips en trucs te verkrijgen. Een vervolg wordt dan ook niet uitgesloten en het contact blijft vaak bestaan.

Belangrijkste onderdelen:

  1. Ervaring en gedachten
  2. Aan de man brengen van JCI
  3. 10 Geboden

Soort training

Interactieve discussie en infotainment

Details training

  • Duur: 2,5 uur
  • Deelnemers: min. 6 – max. 20
  • Presentatiemateriaal: flip over met minimaal 10 vellen + gekleurde markers die schrijven | beamer + projectiescherm + verlengsnoer met meerdere outlets
  • Opstelling: kringopstelling met of zonder tafels

Aanmelden


Deze training boeken