Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

JCI Nederland is een vereniging. De leden van de vereniging zijn de lokale Kamers. Volgens de statuten van JCI Nederland komen de Kamers driemaal per jaar samen in het College van Afgevaardigden (CvA) om te vergaderen over het beleid en de toekomst van JCI Nederland.

Sinds jaar en dag organiseert één van de Kamers het CvA en het is een mooie traditie dat naast het CvA een nevenprogramma voor alle Nederlandse JCI-leden wordt georganiseerd. Voor de leden is dit evenement een mogelijkheid van weerzien en zij kunnen deelnemen aan activiteiten die passen binnen de pijlers van JCI.

Traditiegetrouw wordt het CvA in januari, mei en oktober georganiseerd. Waarbij de editie van oktober een onderdeel van de Nationale Conventie (NC) is. Wil je weten wanneer de eerstvolgende NC’s zijn, hou dan Mijn JCI in de gaten of de Agenda.

Voor de Kamer die de organisatie van een CvA of NC oppakt, biedt de organisatie tal van leerervaringen voor de Kamer én de individuele leden. Lijkt het je leuk om met je Kamer een CvA te organiseren neem dan contact op met de SG om het Programma van Eisen op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.