CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

 

 

Waarom meedoen?

Zwerfafval is een toenemend probleem. Na een jaar waarin wij nog meer dan ooit zijn aangewezen op de natuur, is het belang  van een schone omgeving nog duidelijker geworden. 

JCI zet zich in om jaarlijks lokaal de omgeving schoner te maken. Daarnaast leent dit evenement zich ook uitstekend voor het aantrekken van nieuwe leden en mogelijke nieuwe business kansen om met elkaar nog meer duurzame impact te maken.

 

Voor vragen aan TEAM IMPACT, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Tools om meer uit je evenement te halen

 

Pers & Comm toolkit

Materialen

Voor een strakke en heldere communicatie, kan je via deze toolkit ondersteund worden. Wil je toegang tot alle uitingen, dan voegen we je toe aan de Google Drive. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je meer weten over het verkrijgen en regelen van materialen, klik dan hier. In de groepsapp kan je je aanmelden om op de hoogte te blijven van alle praktische tips. Yes! Voeg me toe aan de whatsappgroep!

 

 

 

Best Practises

 

Inspiratie

Veel kamers hebben al hele creatieve en originele activiteiten bedacht in voorgaande jaren. Klik hier voor een verzameling van die verhalen.

Klik hier voor meer inspiratie

 

 

 

  

Wat heeft het opgebracht?

Meten is weten! Vul hier in hoeveel vuilniszakken je hebt opgehaald en welk gebied jouw team heeft schoongemaakt. Voor het evenement zal er een formulier verspreid worden dat evalueert en inventariseert hoeveel afval is opgehaald en welke samenwerkingen zijn aangegaan. Uit alle inzendingen worden mooie prijzen verloot.