CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

De EC vindt eenmaal per jaar plaats in een Europese stad. Deze stad wordt 2 jaar van te voren verkozen tijdens het voorafgaande EC. Tijdens de EC zijn alle JCI leden uitgenodigd uit heel Europa. Centraal staat het officiële JCI programma met de vergaderingen (nationaal voorzitters), de trainingen en worskhops (JCI-trainers) en de diverse competities die georganiseerd worden (debating/ speaking). Daar omheen worden door de organiserende stad bedrijfsbezoeken, toeristische uitstapjes, gastsprekers, trainingen, feestavonden en sportevenementen georganiseerd.

De data van de Europese Conferentie en meer informatie over het aankomende congres kan je vinden in de agenda op Mijn JCI.

Over de Europese Conferentie

De Europese Conferentie duurt doorgaans vijf dagen en het programma wordt enkele weken van tevoren bekend gemaakt. Je kan er van uit gaan dat dit mooie dagen worden vol trainingen, workshops, mooie keynotes en uiteraard leuke feestjes.

HollandHotel

Ieder jaar regelt Team International een HollandHotel in de plaats waar de EC is. Er wordt geprobeerd het hotel zo gunstig mogelijk uit te zoeken ten opzichte van de congreslocatie. Voor het EC in Brugge (2022) neemt JCI Kennemerland het voortouw in de organisatie van de delegatiereis! Klik hier voor meer informatie.

Welkomsborrel & Dutch Delegation Night

Uiteraard organiseren wij een leuke welkomsborrel en Dutch Delegation Night voor de Nederlandse delegatie. Meer informatie hierover wordt aan de inschrijvers verstrekt.

Vragen?

Voor meer informatie kan je terecht bij Team International.

EC 2022 in Brugge!

Klik hier voor meer informatie.