CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Binnen JCI Nederland zijn er 16 nationale awards

 1. Best Local Community Empowerment Program Award
  Kamer/Project dat zich het beste heeft gemanifesteerd om de gemeenschap te versterken en daarmee bijgedragen aan de doelstellingen van JCI.

 2. Best Long-term Local Community Development Program Award
  Kamer/Project dat zich het beste heeft gemanifesteerd om de gemeenschap te versterken, over een periode langer dan een jaar en/of een wederkerend karakter ten aanzien van duurzame impact, daarmee bijdragend aan de doelstellingen van JCI.

 3. Best Local Economic Development Program Award
  Kamer/Project dat het beste heeft bijgedragen aan de promotie van economische ontwikkeling in de gemeenschap en/of de ondersteuning van zakelijk management en vrij ondernemerschap.

 4. Best Local Personal Skill Development Program Award
  Voor een persoon, project of Kamer die de beste bijdrage heeft geleverd aan de verdere ontwikkeling van JCI als trainingsorganisatie.

 5. Best Local Growth & Development Program Award
  Programma dat het beste laat zien welke ontwikkelingsmogelijkheden er zijn voor jonge, ondernemende mensen in de gemeenschap, wat gericht is op groei van JCI.

 6. Best Local Global Goals Project Award
  Kamer/Project dat zich het beste heeft gemanifesteerd om de Global Goals verder te brengen, qua inspiratie, bewustwording en/of concrete impact.

 7. Best Inter-organization Collaboration Project Award
  Project dat het beste duidelijk maakt welke voordelen er te halen zijn bij de samenwerking tussen verschillende Kamers onderling, zowel nationaal als Internationaal.

 8. Most Outstanding Local Organization Award
  Kamer die zich het beste heeft gemanifesteerd en bijgedragen aan de doelstellingen van JCI.

 9. Most Outstanding New Member Award
  Lid dat zich buitengewoon heeft laten zien binnen JCI en dat ook naar buiten heeft weten uit te dragen, welke gepind is tot lid in het huidige verenigingsjaar.

 10. Most Outstanding Member Award
  Lid dat zich buitengewoon heeft laten zien in het huidige verenigingsjaar en het beste heeft bijgedragen aan de doelstellingen van JCI.

 11. Most Outstanding Local President/Local Board Award
  Lokale Voorzitter of Lokaal Bestuur dat zich in het huidige verenigingsjaar heeft onderscheiden door uitmuntend leiderschap binnen de vereniging en de gemeenschap.

 12. PR & Media Award
  Kamer die het meest in de positieve publiciteit heeft gestaan en daarmee ook JCI in het nieuws heeft gebracht.

 13. Insights Practioner Award
  Voor een persoon, project of Kamer die de beste bijdrage heeft geleverd aan de verdere ontwikkeling en samenwerking tussen JCI en Insights.

 14. Best Trainer Award
  Voor de JCI Trainer die een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van JCI'ers door het geven van JCI trainingen 
 15. It Pays to be an Orange Award
  Kamer, persoon of project dat op internationaal niveau heeft bijgedragen aan de doelstellingen en zichtbaarheid van JCI.

 16. Presidential Award (Buitengewone Award op voorspraak van de landelijk voorzitter)
  Voor een JCI lid dat gedurende het bestuursjaar de meeste inzet heeft getoond bij de opbouw van de JCI organisatie.

 

Snelle links:

Awards Proces & Indienen award

Awardhistorie