6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

 

Blijf je graag op de hoogte van hetgeen dat speelt binnen onze vereniging? Of wil je te allen tijde toegang tot het netwerk van JCI? Download dan de JCI NL App via onderstaande link. 

 

Je kunt een profiel opmaken op basis van het email adres wat bekend is in de DLA. Lukt het aanmaken van een profiel niet? Neem dan contact op met je kamer secretaris of jouw gegevens correct zijn ingevoerd. 

 

Handleidingen

Hier vind je de handleiding voor het bestuur van je Kamer voor het bijwerken van de Digitale Ledenadministratie (DLA). Sinds januari 2021 hebben wij de beschikking over een ledenadministratie in AllUnited met bijbehorende JCI NL App. Naast de DLA biedt de applicatie van AllUnited nog veel meer mogelijkheden zoals het opstellen van facturen. En de komende tijd zullen de functionaliteiten door het team Digitalisering nog verder worden uitgebreid. Tof toch?

 - Algemene handleiding voor secretarissen 
 - Handleiding video Basis AllUnited & JCI NL App 

In bovenstaande handleiding wordt stap voor stap uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden in het systeem. Graag benadrukken we jullie dat het bijwerken van de DLA en een actuele ledenlijst aanhouden de verantwoording is van de Kamer. Niet alleen bied je zo je leden toegang tot de JCI NL App en de daarbij behorende functionaliteiten, maar op basis van deze gegevens wordt ook de jaarlijkse contributie bepaald. 

Specifiek op zoek naar hoe je de gebruiker kan aanmaken voor de nieuwe bestuursleden? Bekijk het youtube filmpje hierboven en ga naar minuut 11:50. Good luck.

 

Helpdesk

Loop je toch vast? Wil je iets wijzigen maar je weet niet hoe? Heb je je laptop al tig keer uit de raam willen flikkeren omdat iets niet lukt? TREK AAN ONZE DIGITALE JAS!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

beschrijf je gewenste resultaat zo beknopt mogelijk, voeg screenshots toe indien mogelijk en wij helpen je zo snel als mogelijk weer op weg. Stel niet uit!