Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

JCI Talks

In uitdagende tijden als deze delen we inspirerende verhalen over leiderschap en ondernemerschap. Dit zijn nieuwe JCI TALKS. Neem de eerste en derde maandag van de maand van 20.00 tot 20.45 uur deel aan een webinar met business of social gerelateerde verhalen, die aansluiten bij de actualiteit.

JCI TALKS biedt hiermee een platform aan partners en leden en dragen bij aan de zichtbaarheid van JCI. Heb jij ideeën voor inspirerende sprekers, mooie projecten en/of interessante onderwerpen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

De Zoomlink voor de JCI TALKS is telkens te vinden op onze Facebookpagina (JCI Nederland: Team Impact), LinkedIn en Instagram. Ook wordt de link elke keer gedeeld in de voorzittersappgroep – vraag dus ook even na bij je voorzitter. Mocht je de link toch gemist hebben of niet actief zijn op social media, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we je een link kunnen sturen. 

Onderaan deze pagina kan je de JCI Talks terug kijken via YouTube.

 

Terugkijken van afgelopen JCI Talks

JCI Talks No.1 - Geerd Simonis - JCI Nederland

JCI Talks No.2 - David de Kock - JCI Nederland

JCI Talks No.3 - Camille Oostwegel - JCI Nederland

JCI Talks No.4 - Lucas Janssen - JCI Nederland

JCI Talks no.5 - Jelle Rood - JCI Nederland

JCI Talks No.6 - Jan Joost Kroon - JCI Nederland

JCI Talks No.7 - Robert Mohring - JCI Nederland

JCI Talks No.8 - Rodney van den Hengel - JCI Nederland

JCI Talks No.9 - Willemijn Brouwer - JCI Nederland

JCI Talks No. 10 - Josje Smeets - JCI Nederland