CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Nieuws

Agenda

Team International heeft dit jaar ‘Twinning’ op de agenda staan en hoopt meerdere kamers enthousiast te krijgen om partnerships aan te gaan dit jaar met andere chapters over de hele wereld. Jaycees van all-over-the-world zijn in COVID tijd bereikbaarder dan ooit, dus door nu online te connecten kun je daar straks offline van profiteren.

Wat is Twinning?
Twinning is een ‘partnership’ met een JCI chapter van buiten Nederland. Je kunt twinnen met één internationale chapter, maar nog veel leuker is het om dit te doen met meerdere chapters. Dit is overigens niet geheel vrijblijvend, je sluit namelijk wel ècht een overeenkomst met elkaar af. Hoe je dit samen inricht, daar ben je helemaal vrij in.

Normaliter vinden Twinning-partners elkaar vooral tijdens internationale congressen, maar JCI Mechelen zorgt ervoor dat je op 13 maart online kennis kunt maken. Tijdens ‘JCI Blind Date’ op 13 maart kun je je opgeven voor meerdere kennismakingsrondes.

Tipje van team International: Kies een onmogelijk tijdslot voor de meest exotische connecties 

 

Het hele programma van JCI Blind Date vind je op de website of op het Facebook Event.

 

BOV Eindhoven
22 mrt 2021 15:30 - 17:00
 
In deze tijden waarin elkaar fysiek ontmoeten lastig is hopen we u te kunnen blijven inspireren met visionaire ondernemers uit regio groot Eindhoven door veerkrachtige verhalen zo breed mogelijk te delen. Hoe we dat doen?
Op maandag 22 maart 2021 zal de 26e editie van de Beste Ondernemers Visie regio Eindhoven plaatsvinden, de BOV Awards 2021! Voor de achtste keer zal ook de ASML Young Makers Award worden uitgereikt. Deze 26e editie wordt een bijzondere en staat in het teken van “Veerkrachtige Visionairs”. In aanmerking komen ondernemers uit de (metropool) regio Eindhoven die naar aanleiding van de Corona-crisis hebben aangetoond over bijzondere ondernemersdrift te beschikken.

Schrijf je in via de website om het openbare evenement bij te wonen!

 

 

SDG Global Festival of Action
25 mrt 2021 09:00 - 26 mrt 2021 21:00

Op 25 en 26 maart vindt het SDG Global Festival of Action plaats. Dit digitale evenement is leerzaam, inspireert en motiveert over allerlei thema’s rondom de SDG’s.

Het SDG Global Festival of Action, dat nu aan haar vijfde editie begint, is een jaarlijks festival van de wereldwijde SDG gemeenschap. Het algemene doel is om nieuwe manieren te vinden om mensen en organisaties te inspireren, te mobiliseren en te verbinden om gezamenlijk actie te ondernemen op de SDG’s.  De meest vooraanstaande ondernemers uit de wereld maken onderdeel uit van de sprekers. Wij van MT Impact gaan dit zeker volgen, doe je mee? Voor meer informatie kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk hier het  filmpje. 

CVA Kwestie van Geduld - JCI Venlo
28 mei 2021 17:00 - 30 mei 2021 18:00
 
Tijdens het CvA van mei 2021 laten we JCI-leden kennismaken met de stad Venlo. Wist jij bijvoorbeeld dat het stadhuis van Venlo wereldberoemd is in de Cradle 2 Cradle wereld? Dat dé beroemdste supermarkt van Duitsland er staat? Of dat Venlo zeven keer Logistieke Hotspot van het Jaar gewonnen heeft? Dat Chriet Titulaer in de jaren 80 al vanuit Venlo voorspelde dat wij allemaal zonder kabel gingen bellen? Dat in Venlo wij geen carnaval maar ‘vastelaovend’ vieren? Dat bij VVV- Venlo pas de paniek uitbreekt wanneer het bier op is?
Dus Venloverrast je!
Het is een kwestie van geduld….
- dat JCI ontdekt hoe bourgondisch Venlo is
- dat JCI kennismaakt met de agricultuur van Venlo
- dat JCI de cultuur van Venlo ervaart
- dat JCI ziet hoe duurzaam Venlo is
- dat JCI de grensstad Venlo ontdekt
Venlo een groene en levendige historische stad aan de Maas. Een stad waar je het kunt maken. Een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van mensen die van aanpakken houden én vindingrijk zijn. Lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en aantrekkelijke evenementen! ..... Venloverrast je!
 

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

9 januari 2021

28-30 Mei 2021

22-24 oktober 2021

Onze partners