CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

Nieuws

Agenda

Eind mei/begin juni is de 2022 JCI World President, Argenis Angulo uit Venezuela, op bezoek in Nederland! Op woensdagavond 1 juni organiseren wij vanuit het Federatiebestuur een borrel waarbij jullie als JCI leden kennis kunnen maken met Argenis op een informele manier. Een unieke kans, want normaal moet je hiervoor naar een internationaal congres. Tijdens deze borrel is er uiteraard ruimte om vragen te stellen aan Argenis.Ā 

De borrel vindt plaats in Den Haag van 20:00 tot 22:00 uur in de Blauwe Kamer. De Blauwe Kamer bevindt zich op de Grote Markt, boven de Hoender & Hop. Deze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto. De kosten voor deze borrel zijn ā‚¬ 18,50 per persoon. Hiervoor krijg je onbeperkt drinken (fris, wijn, bier, koffie, thee) en borrelhapjes! Deze borrel is toegankelijk voor leden, aspirant-leden en potentiĆ«le leden.

Wil je komen? Geef je dan op via dit formulier. Voor ons is het van belang dat jullie je zo snel mogelijk aanmelden, zodat we een juiste indicatie krijgen van het aantal te verwachten personen. Hopelijk tot 1 juni!

JCI European Conference 2022: Brugge
8 juni 2022 - 11 juni 2022

8 juni is het zover: voor het eerst sinds twee jaar kunnen we weer afreizen voor de EuropeseĀ Conferentie. Dit keer gaan we naar het pittoreske Brugge. De EC staat in het teken van eten,Ā want het thema is niets minder dan ā€˜Food for Generationsā€™.

Hoe ziet voedsel er in de toekomst uit? Hoe gaat we om met bevolkingsgroei en het inzetten vanĀ ruimte? Hoe kunnen we gezond eten? Tickets voor het congres koop je hier. Let op! De Early Bird eindigt 17 december aanstaande. Mis de korting dus niet.

Naast het eten en borrelen zorgen we er, naar goede traditie, ook voor dat jullie voor eenĀ schappelijk prijsje kunnen logeren en mee genieten van de Dutch Delegation Night. En omĀ ervoor te zorgen dat de Orange Army daar compleet is, kun je genieten van het HeelĀ Holland-pakket.

Zien we je in Brugge?

European Academy
5 aug 2022 - 8 aug 2022

The JCI European Academy is a leadership academy and a once in a lifetime experience. The academy provides personal developmentĀ as well as the tools and knowledge to take on leadership positions.

Graduates go on to become outstanding leaders who positively impact societies locally, nationally and internationally.

Apply now and before May 1st atĀ https://www.jcisweden.se/jciea/delegates/applyĀ 

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

22-24 oktober 2021

22 januari 2022

8-11 juni 2022

Onze partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief