Fietsend lokale ondernemers steunen

Tour de 070

Kamer: JCI 's-Gravenhage

Datum: 20-08-2020

Doelstelling: Impact project

Doelgroep: JCI-leden, Young professionals (potentials)

Omvang: Lokale Kamer-activiteit

Projectomschrijving

Deze Corona tijden zijn voor niemand makkelijk en ook wij van JCI 070 beseffen dat als geen ander. Onder het mom van “eten moeten we toch” zijn we een culinaire route gaan fietsen. Deze route van meer dan 30 km leidde ons langs mooie dorpen, prachtige natuur en ondertussen zagen we de hemel van kleur veranderen. Het was adembenemend om Zuid-Holland er zo bij te zien liggen.

 

"We hoeven ons eten niet van ver te halen; om de hoek zijn ook goede en betaalbare producten te vinden."

Impact

Onderweg hebben we onze boodschappen gedaan bij een lokale bierbrouwer, imker, groente- en fruitteler, biologische slager en genoten we van heerlijk lokaal gebakken taart. Het is mooi dat de Provincie Zuid-Holland deze fietsroute door de streek heeft ontwikkeld, want het aanbod in de hoeveelheid streekproducten is indrukwekkend. We hoeven ons eten niet van ver te halen; om de hoek zijn ook goede en betaalbare producten te vinden.

Foto impressie

Resultaat

  1. Een potential
  2. Binding met andere Kamers
  3. Uitnodiging voor Radio West
  4. Kennis over lokale producten 
  5. Gezelligheid met de Kamerleden 

Partnerships

Georganiseerd door:

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Amsterdam, Amstelveen e.o. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Bekijk Kamerwebsite