Mooie auto’s, passie, gezelligheid, netwerken en lokale goede doelen

JCI Challenge 2018

 

Kamer: JCI Alkmaar

Datum: 23-06-2018

Doelstelling: Een (inter)nationaal evenement of sociale, fun of netwerkactiviteit

Doelgroep: JCI-leden, Anders: zakelijke relaties en vrije inschrijving. Mensen die graag een rally rijden.

Omvang: Lokale Kamer-activiteit

Projectomschrijving

De JCI Challenge is een geheel verzorgde dag die in het teken staat van business en pleasure. Het draait om mooie auto’s, passie, gezelligheid, netwerken en natuurlijk iets terug kunnen doen voor lokale goede doelen. Met de challenge verbinden we ons netwerk met elkaar en andere belangstellenden om samen nog meer te kunnen realiseren. De opbrengsten van de JCI Challenge 2018 gaan naar drie lokale goede doelen die zich inzetten voor kinderen of jongeren met een beperking.

"€ 18.000,- opgebracht voor drie lokale goede doelen. Stichting Veenhuizer Hoeven, Stichting Kanz en Stichting Coolsupport"

Impact

De op 23 juni georganiseerde JCI Challenge van JCI Alkmaar heeft € 18.000,- opgebracht voor drie lokale goede doelen die zich inzetten voor kinderen of jongeren met een beperking.

Deze editie hebben wij gekozen om de de volgende doelen ieder met een bedrag van € 6.000, te ondersteunen:

Stichting Veenhuizer Hoeven biedt paardrijden en dagbesteding aan voor kinderen en volwassenen met een beperking of chronische aandoening.

Stichting Kanz wil kansen, onderwijs en zorg bieden aan kinderen en (jong-)volwassenen met een (meervoudige) beperking in een inclusieve setting. Dit doen zij door onder andere kinderen weer te laten leren samen met andere kinderen en dagjes en weekendjes uit in de natuur te organiseren.

Stichting Coolsupport organiseert kampen voor kinderen die leven met een chronische ziekte.De wereld gaat namelijk voor snel, gezond en perfect. Wanneer je leeft met een chronische ziekte lukt het niet altijd om daaraan te voldoen. Tijdens Camp COOL ervaar je dat jij als persoon ook meetelt, en dat je de dingen die jij hebt geleerd in het leven kunt gebruiken voor jouw toekomst.

Foto impressie

 

Resultaat

  1. We hebben totaal 18.000 euro opgehaald voor drie goede doelen die kinderen met een beperking helpen.
  2. We hebben 160 deelnemers een fantastische dag bezorgd.
  3. We hebben de kamer JCI Alkmaar op de kaart gezet.

Partnerships

Voor de JCI Challenge op 23 juni 2018 krijgen we ondersteuning van: 
Nic Oud, Triple, Rijnaarts & Mocchi, BMW Dusseldorp, Autoschade Karnekamp, Nh1816 Verzekeringen, Bak Reizen, Leko Expeditie, Mastermate van Ree & Mijn IJzerwaren, Studio Pro6, Woldhuis Installatietechniek, C.A. de Groot, (K)individu VOF, SuitTruck B.V., Kabeltje.com, CKH Advocaten B.V., Create B.V., Coster & Kok, STRAK, Bleeker Events, NSGK.

Georganiseerd door:

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Alkmaar. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Bekijk Kamerwebsite