Wij zijn JCI Nederland. JCI staat voor Junior Chamber International en is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

JCI is gebaseerd op vier pijlers. Community, Training, Business, en Internationaal. De motivatie om lid te worden, zijn mede door onze pijlers, erg verschillend. En toch delen we dezelfde vorm van positieve energie.

Onze leden werken aan het ontwikkelen van een netwerk, zetten zich in voor een positieve verandering in de maatschappij en zien de tijd die zij in JCI investeren als tegenprestatie voor de energie die ze halen uit het actief zijn binnen JCI. Learning by doing, noemen we dat. Regelmatig worden er landelijke en internationaal trainingen en evenementen rondom diverse thema's georganiseerd. 

We zijn een actieve internationale vereniging met meer dan 170.000 leden in meer dan 115 landen en meer dan 5.000 steden over de hele wereld. In Nederland zijn we met 1.700 leden en 85 verenigingen actief.

Wereldwijd hebben we dezelfde visie: 'To be the leading global network of young active citizens'. En deze visie bereiken we, door te investeren in onze missie. 'To provide development opportunities that empower young people to create positive change'.

Interesse om lid te worden van dé netwerkorganisatie voor young active citizens?

Kom kennis maken!

Project Gallery

Bekijk alle projecten

JCI Nederland op Instagram

Partners & leveranciers van JCI Nederland