CollegeTour met misdaadverslaggever John van den Heuvel

JCI CollegeTour

 

Kamer: JCI Ede

Datum: 07-02-2019

Doelstelling: Een (inter)nationaal evenement of sociale, fun of netwerkactiviteit

Doelgroep: JCI-leden, Anders: ondernemers uit de regio, geïnteresseerden

Omvang: Lokale Kamer-activiteit

Projectomschrijving

Op donderdag 7 februari 2019 organiseerde JCI Ede de 1e editie van CollegeTour. In een anderhalf uur podiumgesprek werd misdaadverslaggever John van den Heuvel het hemd van z'n lijf gevraagd en kreeg hij stevige stellingen voorgeschoteld. Zo gaf hij ons een interessant kijkje in zijn wereld van misdaad en journalistiek. De presentatie was in handen van Anna Heijker. Na afloop van de CollegeTour was er een gezellige netwerkborrel voor de 200 gasten. De avond was geheel in stijl: de locatie was de collegezaal in het Orion gebouw van Wageningen Universiteit.

"Zij maken mogelijk dat ernstig zieke mensen, maar ook kinderen hun (laatste) wens in vervulling gaat."

Impact

Een interessante avond met een kijkje in de wereld van misdaad. Na afloop was er een gezellige netwerkborrel. De opbrengst van dit event was volledig voor het goede doel: Veluwse Wens Ambulance. Zij maken mogelijk dat ernstig zieke mensen, maar ook kinderen hun (laatste) wens in vervulling gaat. Bijvoorbeeld nog één keer naar het strand, familie bezoeken of een voetbalwedstrijd.

Foto impressie

Resultaat

  1. Een prachtige cheque voor het goede doel: Veluwse Wens Ambulance
  2. JCI Ede weer op de kaart zetten door een goed georganiseerd event, want weer aspirantleden opleverde. 
  3. Band versterken met bestaande relaties die JCI Ede een warm hart toe dragen
  4. Netwerk uitbreiden
  5. Een trots gevoel bij alle Kamerleden: dit hebben we weer met elkaar gefixt!

Partnerships

Samenwerking tussen Kamerleden; het is mooi om te zien hoe de sterke kanten van elk lid bovendrijven. En natuurlijk waren er ook tegenslagen, want deze editie zou eigenlijk in november 2018 plaatsvinden maar is op het laatste moment (4 uur van te voren) gecanceld wegens ziekte van John. We hebben toen als kamer veerkracht getoond door die avond bij elkaar te komen, de teleurstelling te delen, maar vooral om meteen door te pakken, nieuwe datum te prikken en vol te gaan voor een succesvolle editie.

Georganiseerd door:

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Ede. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Bekijk Kamerwebsite