Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Nieuws

Agenda

NC Maastricht
6 okt 2023 - 8 okt 2023

Met enorm veel zin gaan onze twee JCI kamers van Maastricht de uitdaging aan om een onvergetelijk NC te organiseren. En dit gaat een gegarandeerd succes worden. Niet alleen druipt 'het Bourgondische' bij onze beide kamers er vanaf, maar weten we ook als geen ander hoe er gefeest moet worden. Dat we goed kunnen samenwerken en lol kunnen hebben, dat hebben wij al vaker laten zien. Kingsnight, nieuwjaarsborrels, Preuvenemint-borrels, en bestuursetentjes: ons is niets te gek. Wij weten wel hoe een feestje moeten bouwen. Met veel trots, enthousiasme en enorme zin, grijpen wij dan ook deze kans aan om een onvergetelijk NC neer te zetten, waar heel JCI Nederland nog jaren over zal praten. Wij gaan de lat hoog leggen, en we raden iedereen dan ook aan om dit niet te missen. Tot in oktober in Mestreech!

Vrijdag 6 oktober

Vrijdagavond staat in het teken van kennismaken en netwerken. Er wordt een kennismakingsborrel georganiseerd in één van de gezellige horecagelegenheden die onze stad rijk is.

Zaterdagochtend 7 oktober

Traditiegetrouw start de zaterdag van het NC met het College van Afgevaardigden. We hebben met het landelijk bestuur de ambitie om het CvA met zoveel mogelijk leden te houden. Het CvA wordt aangevuld met één of meerdere keynote-speakers en workshops.

Zaterdagmiddag 7 oktober

Als gast van ons NC kun je bij inschrijving kiezen voor 1 ‘track’ voor het middagprogramma. Alle activiteiten binnen een track zullen dan in een bepaald thema vallen dat goed past bij zowel de pijlers van JCI als onze stad. We bieden o.a. de tracks ‘cultureel’, ‘innovatie’ en ‘internationaal’ aan. Ook hebben we een speciaal programma voor Senators!

Zaterdagavond 7 oktober

We sluiten het NC af met een spetterend lustrumfeest! Een indrukkwekkende dag is pas compleet met een avond in een fraaie setting, een passende culinaire invulling en het juiste entertainment. Het wordt een avond vol entertainment en culinaire versnaperingen die je nog lang zal heugen!

SCOOR HIER JE TICKETS

World Congress Zürich
14 nov 2023 - 18 nov 2023

Na 3 jaar digitaal ontsnappen we met een Nederlandse delegatie weer naar een fysiek WC! De organisatie loopt op volle toeren in zowel Zwitserland als Nederland. Ben jij erbij?

Het thema van de delegatiereis is Orange is the new Blue. Het viert de kleuren van JCI met een knipoog naar onze ontsnapping naar een WC. Ben jij al ontketend?

Meld je aan voor de Whatsgroep Babbelbox. Hierin wordt alle informatie gedeeld over het congres en de delegatiereis.

 

Direct regelen

Voor de maand mei 2018 zijn er drie mooie projecten ingediend voor de Project van de Maand Award Mei 2018. JCI Amsterdam Zuid met Barcode Car Challenge for Life, JCI De Waag met de Pubquiz en JCI Het Hooghe Veen met KOEKOEK Ladies night: eerste hulp bij autopech, voor de onafhankelijke vrouw. Stemmen kan hieronder!

Wil je meer over deze projecten weten, download dan hieronder snel de scrapbooks en breng onderaan deze pagina een stem uit op het Beste Project van de Maand. Stemmen is mogelijk tot en met 22 juni 2018 23:59 uur.

1. JCI Amsterdam Zuid – Barcode Car Challenge for Life

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)
Klik hier voor een verslag (PDF)
Klik hier voor een impressie (PDF)

2. JCI De Waag – Pubquiz

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)
Klik hier voor een foto-impressie (PPTX)

3. JCI Het Hooghe Veen – KOEKOEK Ladies night: eerste hulp bij autopech, voor de onafhankelijke vrouw.

Klik hier voor het ingevulde scrapbook (PDF)
Klik hier voor een foto-impressie (PDF)

 

Poll Project van de Maand: Mei 2018

Breng hieronder je stem uit. Stemmen kan tot en met 22 juni 2018 23:59 uur

Project Gallery

Bekijk alle projecten

Aankomende congressen

21 januari 2023

Mei 2023

24-28 mei 2023

Onze partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief