Van old-timer, young-timer tot aan een spliksplinternieuwe auto

Het Markiezaat Rally

 

Kamer: JCI Het Markiezaat

Datum: 07-04-2018

Doelstelling: Een (inter)nationaal evenement of sociale, fun of netwerkactiviteit

Doelgroep: Anders: Wij wilden iedereen de kans bieden om aan deze rally deel te nemen zolang de bestuurder maar over een geldig rijbewijs beschikte.

Omvang: Lokale Kamer-activiteit

Projectomschrijving

Op zaterdag 7 april 2018 vond de JK Het Markiezaat Rally plaats. Het doel van deze rally was om geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind, een organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen.

De rallytocht voerde van de Grote Markt in Bergen op Zoom in noordelijke richting naar Etten-Leur om te finishen bij Natuurlijk!Kloof, een mooie hoeve in een bosrijke omgeving. Iedereen die over een auto beschikt kon meedoen, van old-timer, young-timer tot aan een spliksplinternieuwe auto.

Een barbecue met de feestelijke prijsuitreiking was de gezellige afsluiting van het evenement. Hierbij werd nog veel nagepraat over de rally en de opgedane ervaringen onderweg

"Het doel van deze rally was om geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind"

Impact

Een succesvol verlopen project, met veel positieve reacties van de aanwezigen. Uiteindelijk streden meer dan 40 equipes om de eer en zorgden daarmee voor een opbrengst van ruim € 1.500 euro voor Stichting Het Vergeten Kind.

Foto impressie

Resultaat

  1. Prachtig bedrag opgehaald voor Het Vergeten Kind
  2. Teambuilding binnen de kamer
  3. Positieve promotie van de kamer in de media → ledenwerving
  4. Leuk, sociale, gezellig dagje met familie en vrienden

Partnerships

-

Georganiseerd door:

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Bergen op Zoom en omstreken. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Bekijk Kamerwebsite