Het doel is een gezellige en sportieve dag!

JCI Maastricht Golf Event

Kamer: JCI Maastricht

Datum: 20-09-2019

Doelstelling: Een (inter)nationaal evenement of sociale, fun of netwerkactiviteit

Doelgroep: JCI-leden, Young professionals (potentials), Anders: Oud Leden en netwerk van deze mensen

Omvang: Lokale Kamer-activiteit

Projectomschrijving

Sinds 2006 organiseert JCI Maastricht jaarlijks het JCI Golf Event op één van de 2 Golfbanen in de mooie omgeving van Maastricht. Het doel is een gezellige en sportieve dag waarbij onze gasten elkaar ontmoeten, netwerken, bourgondisch genieten en we een goed doel ondersteunen.
Dit met minimale kosten voor de deelnemers (€85) om de drempel zo laag mogelijk te houden en daardoor zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen.

Dit jaar werd dit event voor de 14e keer georganiseerd op de 3e dinsdag in september op Golfbaan het rijk van Margraten. Vanaf de middag ontvingen we onze ruim 100 gasten met koffie en Limburgse vlaai. Daarna werden de spelregels uitgelegd door de voorzitter van de Golf Commissie. Hierna startte de wedstrijd op deze prachtige baan met uitzicht op Maastricht. In de baan kon men op een 2-tal punten genieten van bourgondisch eten en bijpassende drankjes.
Door de diverse sponseren waren ook prijzen ter beschikking gesteld zoals door Mercedes Benz: een geheel weekend met exclusieve auto en overnachting. Er was zelfs een gehele tussenhole aangekleed doorHolland Casino.
Rond 18.00u kwamen alle flights binnen en kon men genieten van een afsluitende netwerkborrel met bitterballen en een BBQ.

Aan het einde van de dag hebben we ook onze bijdrage bekend gemaakt voor aan het goede doel ‘Stichting van Ganser Harte’.

"In de baan kon men op een 2-tal punten genieten van bourgondisch eten en bijpassende drankjes."

Impact

Een geweldige dag waar bekenden elkaar ontmoeten en er nieuwe relaties ontstaan. Als bijzaak, maar niet onbelangrijk, hebben we ook het goede doel ‘stichting van Ganser Harte’ kunnen ondersteunen met een geldbedrag van €1000.

Foto impressie

Resultaat

  1. 100+ deelnemers
  2. €1000,- voor het goede doel
  3. Professionalisering van het event om meer inkomsten te genereren

Partnerships

-

Georganiseerd door:

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Maastricht. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Bekijk Kamerwebsite