20e editie BOV-Trofee door JCI Hart van Brabant

20 jaar BOV-Trofee

  

Kamer: JCI Hart van Brabant

Datum: 07-11-2019

Doelstelling: Impact project

Doelgroep: JCI-leden, Young professionals (potentials), Anders: bedrijfsleven en overheid

Omvang: Lokale Kamer-activiteit

Projectomschrijving

Met recht was de BOV-Trofee-uitreiking 2019 een jubileumeditie. Want 20 jaar BOV-Trofee is niet niks. Een editie met een terugblik, maar zeker ook een vooruitblik. Een editie waarbij de winnaar werd bepaald aan de hand van het thema ‘Een toekomst met historie’. Een editie waarin werd teruggekeerd naar Theaters Tilburg, maar met een compleet vernieuwd concept dat de BOV-Trofee weer klaar maakt voor de toekomst. Een avond met een ongedwongen galagevoel, waarin werd uitgepakt met eten, drinken en een spetterende show. Waarin de organisatie liet zien waar Midden-Brabant goed in is en waar presentator Rob Kamphues de diepte inging met de finalisten. Nieuwe, talentvolle ondernemers kregen de ruimte via de Junior BOV-Trofee en minstens 12 oud-winnaars gaven acte de présence. Het was een avond waarin ondernemerschap werd gevierd: met de mensen die de weg hebben geplaveid, die nu aan het roer staan en de generatie van de toekomst.

"Een editie waarin werd teruggekeerd naar Theaters Tilburg, maar met een compleet vernieuwd concept dat de BOV-Trofee weer klaar maakt voor de toekomst"

Impact

De BOV-Trofee is de belichaming van Doel 8 volgens Dansen: “Hoofdmoot is om aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei te bevorderen en in te zetten op volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen. Door het ondernemerschap in de regio te vieren en goed ondernemerschap te belonen met de BOV-Trofee stimuleren we ondernemerschap, creativiteit en innovatie. Ik hoop dat de jury daar bovenop de duurzaamheid ook langs de meetlat legt dit jaar, wat zeker in het thema Een toekomst met historie past.”

Foto impressie

Resultaat

 

  1. 20e editie
  2. heel geslaagd evenement
  3. oud JCI lid als BOV-Trofee winnaar

Georganiseerd door:

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Boxtel e.o. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Bekijk Kamerwebsite