JCI Paasbrunch

JCI Paasbrunch

  

Kamer: JCI Flevoland

Datum: 31-03-2018

Doelstelling: Impact project, Een (inter)nationaal evenement of sociale, fun of netwerkactiviteit

Doelgroep: Ouderen

Omvang: Lokale Kamer-activiteit

Projectomschrijving

JCI Flevoland organiseerde op 1e paasdag een paaslunch speciaal voor ouderen in Lelystad. Het doel was dat ouderen rondom de feestdagen niet alleen thuis hoeven te zitten. Bij Pasen hoort immers gezelligheid en wat is er gezelliger dan met elkaar eten? De gasten kregen een heerlijke, volledig verzorgde lunch aangeboden en wie dat wilde werd thuis opgehaald. Na de lunch werd iedereen opgedeeld in teams, die tegen elkaar streden in het speciaal voor de gelegenheid aangepaste oer-hollandse spel “Ik hou van Holland”. Zanger Roy Oostwegel bouwde direct een feestje en zorgde ervoor dat de sfeer er al snel goed inkwam.

"Het doel was dat ouderen rondom de feestdagen niet alleen thuis hoeven te zitten"

Impact

20 ouderen hebben enorm fijne dag gehad. Zij hebben lekker gegeten, veel lol gehad tijdens het spelen van het spel en leuke gesprekken gevoerd met elkaar en met onze leden.
Ook bij ons werd snel duidelijk dat wij ook met dergelijke ‘kleinere’ projecten iets moois kunnen neerzetten en wat betekenen in de gemeenschap.

Foto impressie

 

Resultaat

  1. Kamer ziet doelgroep ouderen als een leuk doel.
  2. 20 Ouderen hebben een erg leuke dag gehad hebben lang nagenoten.
  3. Kamer ziet mogelijkheden om project uit te breiden.
  4. JCI Flevoland weer op een mooie manier laten zien.

Partnerships

Plus Postma, Welzijn Lelystad, stichting Mila en zanger Roy Oostweegel.

  

Georganiseerd door:

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Lelystad en omgeving. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Bekijk Kamerwebsite