Een inspirerend en aansprekend programma met goede sprekers en leuke intermezzo’s

Beste Ondernemers Visie Award Night 2018

 

Kamer: JCI Eindhoven

Datum: 26-03-2018

Doelstelling: Impact project, Training, Een (inter)nationaal evenement of sociale, fun of netwerkactiviteit

Doelgroep: JCI-leden, Young professionals (potentials), Anders: Bedrijven en organisaties in Eindhoven

Omvang: Lokale Kamer-activiteit

Projectomschrijving

De Beste Ondernemers Visie Award Night 2018 is een jaarlijks terugkerend evenement. Sinds 1993 reikt JCI Eindhoven de BOV-Trofee uit aan de ondernemer uit de regio Eindhoven die beschikt over de Beste Ondernemers Visie. De uitreiking van de BOV-Trofee is uitgegroeid tot hét netwerkevenement in de regio. Naast de BOV-Trofee is dit jaar voor de zesde keer ook de ASML Young Makers Award uitgereikt. Het doel van deze award is om startups in de maakindustrie te ondersteunen en een podium te bieden om hun doelen te realiseren.

Rondom de uitreiking is een inspirerend en aansprekend programma met goede sprekers en leuke intermezzo’s. De genomineerden zullen door de dagvoorzitter aan de tand gevoeld worden over hun visie en krijgen het podium om te vertellen waarom zij de beste ondernemersvisie hebben en de Trofee verdienen.

"Het netwerk van de BOV bestaat uit meer dan 450 ondernemers"

Impact

De BOV trofee night in het Parktheater in Eindhoven is hét netwerkevenement van Eindhoven! Waarbij we heel ondernemend Eindhoven bereiken en meer dan 400 bezoekers verwelkomen tijdens de Award Night. Met trots hebben wij ook in 2018 dit evenement georganiseerd. Er waren drie doeleinden:

  • Creëren van corporate impact met name het bieden van een podium aan de kandidaten van de BOV en ASML Young Makers Award alsmede een netwerkevenement voor ondernemers, dienstverleners en professionals. Omdat de markt in Eindhoven op dit moment enigszins versnipperd is, is het erg uitdagend en leuk om een evenement te organiseren dat zoveel doelgroepen bereikt en Eindhovenaren trots laat zijn op hun stad en ondernemers. Het netwerk van de BOV bestaat uit meer dan 450 ondernemers (de meeste in de high tech Brainport regio).
  • Bieden van inspiratie aan (startende) ondernemers: van de sprekers, de kandidaten en jury kan iedere ondernemer iets opsteken. Ons doel was om, mede aan de hand van het thema offline, bezoekers te inspireren en nieuwe inzichten te bieden
  • Ontplooien van organisatieskills van JCI leden op gebied van programma, maar ook sponsor- en kandidatenselectietraject. Het samen organiseren van zo’n groots event geeft een enorme kick!

Foto impressie

Resultaat

  1. De BOV wordt gezien als hét netwerkevenement van de regio Eindhoven.
  2. De ASML Young Makers Award jonge makers een netwerk van doeners en denkers om hun business te versnellen.
  3. Het netwerk van de BOV bestaat uit meer dan 450 ondernemers (de meeste in de high tech Brainport regio).
  4. Jaarlijks wordt er gewerkt met een begroting van meer dan 100.000 euro.

Partnerships

Georganiseerd door:

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Eindhoven. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Bekijk Kamerwebsite