Dineren op (culinaire) hoogte: 50 meter!

Dinner in the Sky 2019

   

Kamer: JCI Ede

Datum: 27-06-2019

Doelstelling: Een (inter)nationaal evenement of sociale, fun of netwerkactiviteit

Doelgroep: JCI-leden, Anders: Ondernemers en andere geïnteresseerden

Omvang: Lokale Kamer-activiteit

Projectomschrijving

Bij Dinner in the Sky dineer je op (culinaire) hoogte: 50 meter! Een hijskraan brengt een tafel met 22 personen meerdere keren omhoog. En de kok gaat mee en bereidt ter plekke een diner met bijpassende wijnen. Later in de avond ging de tafel omhoog met wijn, champagne & bites. Je hebt een fantastisch uitzicht over de omgeving en het is echt een waanzinnige ervaring. De opbrengst van dit event is bestemd voor 2 lokale goede doelen: atletiekverenigingen in Ede en Veenendaal zodat er nog meer gehandicapte kinderen kunnen sporten en zij niet langer langs de lijn staan. JCI partner NSGK heeft de opbrengst met 50% verdubbeld, wat de opbrengst ruim 20.000 Euro maakte.

"Later in de avond ging de tafel omhoog met wijn, champagne & bites."

Impact

Bij de deelnemers een onvergetelijke ervaring.
Veel publiciteit vooraf en tijdens event: gasten deelden filmpjes op social media die ruim 16.000 (!) keer zijn bekeken.
De gemaakte drone beelden zijn veel gedeeld en geliked. Lokale betrokkenheid doordat de opbrengst was voor lokale doelen. Ruim 20.000 Euro, mede dankzij NSGK vanwege de plusregeling, voor 2 atletiekverenigingen

Foto impressie

Resultaat

  1. Lokale impact: 20.000 Euro voor 2 atletiekverenigingen die een 'klimrek' gaan aanschaffen, speciaal voor kids met handicap
  2. Uitbreiden van netwerk
  3. JCI Ede op de kaart zetten, zowel bij ondernemers als bij gemeente en andere partijen
  4. Heel veel free publicity
  5. Een enorm trots gevoel dat we dit met elkaar hebben gerealiseerd.

Partnerships

  • JCI partner NSGK
  • Dinner in the Sky Nederland
  • CateringGroep Nederland

NSGK is een partner van JCI. Zij kennen een 'plusregeling' waarbij zij de opbrengst tot 15.000 Euro verdubbelen met 50%. Ze zijn snel en correct in de communicatie en financiële afhandeling.

Catering Groep Nederland zorgt voor buffetten, diners, borrels et cetera door heel het land, maar is toevallig gevestigd in Veenendaal, ons 'werkgebied'. Zij hebben heel het culinaire gedeelte voor hun rekening genomen en dat deden ze uitstekend. Wij hebben een keer een bedrijfsbezoek bij hen gehad en hun kantine was ook meteen vergaderlocatie.

Georganiseerd door:

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Ede. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Bekijk Kamerwebsite