JCI Bergsche Maas organiseert een geslaagd Internationaal Multitwinning Event

Internationaal Multitwinning Event

 

Kamer: JCI Bergsche Maas

Datum: 02-06-2019

Doelstelling: Een (inter)nationaal evenement of sociale, fun of netwerkactiviteit

Doelgroep: JCI-leden, Young professionals (potentials)

Omvang: Internationale activiteit/project

Projectomschrijving

Tijdens het Hemelvaartsweekend 2019 kreeg JCI Bergsche Maas vijfendertig buitenlandse Jaycees van JCI Liège (België), JCI Odense (Denemarken), JCI Heidelberg (Duitsland), JCI Kajaani (Finland) en JCI Montpellier (Frankrijk) op bezoek en zette een schitterend programma neer voor het jaarlijkse International Multi Twinning (IMT).

Een van de kleinste kamers in Nederland

JCI Bergsche Maas is één van de kleinste kamers van Nederland, maar door haar zes enthousiaste en toegewijde leden, is zij er toch in geslaagd een daverend succes te maken van IMT 2019.

Donderdag 31 mei ontving JCI Bergsche Maas haar gasten bij Van Oers Accountancy & Advies in Breda, waar de gasten voorgesteld konden worden aan de hosts. “Home Hospitality“ was vervolgens het motto van de avond, die de gasten met hun hosts doorbrachten.

Op vrijdag werden we ontvangen door de wethouder van Waalwijk voor het officiële gedeelte. Vervolgens stonden een torenbeklimming met lunch in de Geertruidskerk en een bezoek aan Produlab Pharma in Raamsdonksveer op het programma.

De dag werd afgesloten met een prachtig galadiner bij RKC Waalwijk.

Dank gaat onder andere uit naar Bas Siers, vice voorzitter JCI Nederland, en Berith Spoelstra, EVP PR & Communicatie, die door hun aanwezigheid tijdens het gala een mooie synergie creëerde.

Zaterdag was een Olympische dag

Zaterdag had als thema: Olympische spelen. De ochtend stond daarom ook in het teken van een parcours met oudhollandse spelletjes. Van koekhappen tot steltlopen en van blikgooien tot sjoelen. Gekleed in als Olympische sporters werd daarna met vier luxe sloepen de Biesbosch onveilig gemaakt.

Na een spijkerpoep en zakloop estafette werden de hongerige sporters getrakteerd op een overheerlijke BBQ bij De Eerste Brabantse Zeilschool in Drimmelen”. Daar werd, na de officiële prijsuitreiking, de volksliederen en “Chapter Gift Exchange”, tot in de late uurtjes een flink Olympisch feest neergezet.

Lovende woorden in verschillende talen over hoe mooi en gezellig het hier was, over de geschiedenis, de cultuur, over het ondernemersklimaat en een geslaagd IMT 2019!

Anke Cherdon, een van de Twinning iconen, vat het mooi samen: “Thanks everybody for another great and wonderful twinning experience. Thanks for a more then dedicated team. Thanks to everybody for friendship, laughter and shared thoughts. Looking forward to seeing you all again soon! Cheers to Bergsche Maas, cheers to IMT!“

The day after

Je leert veel mensen en andere culturen kennen, maar ook jezelf als kamer, tijdens de organisatie van een dergelijk event. Bergsche Maas kijkt met veel plezier terug op de organisatie van een intensief maar geslaagd IMT en kan nu iedere uitdaging aan.

Inmiddels hebben meerdere aspiranten zich aangemeld, zodat JCI Bergsche Maas vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

 

"Je leert veel mensen en andere culturen kennen, maar ook jezelf als kamer, tijdens de organisatie van een dergelijk event"

Impact

  • Nieuwe mensen leren kennen
  • European cultural exchange
  • A lot of fun
  • JCI Bergsche Maas leren kennen

 

Foto impressie

Resultaat

  1. Geslaagd IMT - positief feedback deelnemers (enquête)
  2. Na het event hebben meerdere aspiranten zich aangemeld.
  3. JCI Bergsche Maas is bekender geworden in de regio.

Partnerships

Georganiseerd door:

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Amsterdam, Amstelveen e.o. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Bekijk website JCI