Een verbindend sportevent waarbij 15 tot 25 teams van middelgrote en grote bedrijven

Netzomer 2018

 

Kamer: JCI Amstelland

Datum: 31-05-2018

Doelstelling: Een (inter)nationaal evenement of sociale, fun of netwerkactiviteit

Doelgroep: Young professionals (potentials), Anders: Werkgevers in de omgeving, Werknemers in de omgeving

Omvang: Lokale Kamer-activiteit

Projectomschrijving

Netzomer is een verbindend sportevent waarbij 15 tot 25 teams van middelgrote en grote bedrijven worden samengebracht om te sporten en te netwerken. De financiële opbrengst van het toernooi zal worden gebruikt voor een goed doel: een verbindingsdiner voor mensen uit de regio Amstelland tijdens de feestdagen.

Ook in 2018 was het toernooi weer een groot succes met 16 teams van o.a. Avenade, Eichholtz, Jora Vision, Bilal Chicken en Berntsen Mulder Advocaten. Op 31 mei 2018 vond ons jaarlijkse beachvolleybal- en netwerkevent NetZomer! plaats bij The Beach in Aalsmeer.

In eerdere jaren deden o.a. de Rabobank, KPMG, Ernst & Young, CISIS United, Hoekstra & Van Eck, Boswijk & Van Galen, Plan Nederland, Combi W&H en Connect mee.

"Teambuilding, verbinding leggen tussen bedrijven onderling en met JCI"

Impact

Teambuilding, verbinding leggen tussen bedrijven onderling en met JCI. Daarnaast wordt de financiële opbrengst van het toernooi gebruikt voor een goed doel: een verbindingsdiner voor mensen uit de regio Amstelland tijdens de feestdagen

Foto impressie

 

Resultaat

  1. Verbinding gemaakt tussen bedrijven en tussen JCI en bedrijven
  2. Teambuilding voor de bedrijven zelf
  3. Geld opgehaald voor een goed doel, namelijk het verbindingsdiner

Partnerships

-

Georganiseerd door:

We zijn een enthousiaste groep jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. We motiveren, prikkelen en enthousiasmeren elkaar om onszelf en onze omgeving beter te maken. Samen organiseren we met veel plezier, verrassende projecten met een positieve impact voor Amstelveen en omstreken. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Junior Chamber International en één van de lokale verenigingen, die wij Kamers noemen, van JCI Nederland.

Bekijk Kamerwebsite