CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg
Dansen met Janssen

Afgelopen 19 augustus was het eerste regio event van dit jaar. JCI Kennemerland, JCI Haaglanden en JCI 's Gravenhage hadden samen een inspirerende sessie georganiseerd met als titel "dansen met Janssen". Lees hier meer over deze avond & hoe ook jullie Kamer gebruik kan maken van het budget van JCI Nederland voor het organiseren van een JCI regio event. 

Dansen met Janssen

Op 19 augustus hebben we niet echt gedanst. Maar tijdens het regio event in de Leidse Lente hebben we een uniek inkijkje kunnen krijgen achter de schermen van Janssen Pharmaceuticals. In een college-tour achtige opzet nam Philippe Sakalis in zijn werkzaamheden bij Janssen Pharmaceuticals en hoe de organisatie en haar mensen de afgelopen Covid-19 periode hebben ervaren. De host Cheryl Philipsen zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid en ook voor de niet-biologen alles duidelijk was. Als afsluiting was er ruimte om met elkaar een borrel te drinken en de leden van de verschillende Kamers beter te leren kennen. 

De organisatie was een succesvolle samenwerking tussen JCI Kennemerland, JCI Haaglanden en JCI 's Gravenhage. 

 
Zelf een event organiseren in jouw regio? 

Team Impact is super trots dat het eerste Regio event heeft plaatsgevonden en willen we jullie herinneren dat er nog budget is voor meer regio events
Wil je hiervan gebruik maken? Neem contact op met Maaike van Mameren 06-24308656 / Floortje Doeksen 06-50805524

💰€400 budget voor het organiseren van een JCI Regio Event.
🤝 team up met kamer(s) in jouw regio
🏢 op locatie bij een bedrijf
🗣 een interessante spreker
🙋‍♂️🙋‍♀️ open voor niet-leden #ledenwerving