6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg
2023

Het voelt nog zo vroeg in het jaar, maar nu het zomervakantie is komt het nieuwe jaar snel dichterbij. 2023: Een jaar waarin de wereld verder ontwaakt uit haar COVID-schoonheidsslaap. Een jaar waarin ik het stokje mag overnemen van Kim Scholten en mag voortborduren op haar goede werk en dat van haar team. Een jaar om te connecten met een nieuwe generatie en om te re-connecten met Kamers en Leden bij wie de binding met JCI Nederland/International is verslapt in deze gekke tijden. Een volgende stap zetten richting een eensgezinde toekomst die past bij deze tijd en bij de koers van JCI International.

Om deze volgende stap te kunnen zetten heb ik het voorrecht om komend jaar -na jullie goedkeuring- te mogen werken met een aantal echte toppers. Ben jij een van hen? Ik heb nog een aantal vacatures waarvoor ik progressieve, leergierige en enthousiaste leden zoek.
 
 

EVP PR & COMMUNICATIE

Als EVP ben je onderdeel van het federatiebestuur en ben je verantwoordelijk voor een deel van de interne communicatie en alle externe communicatie. Je selecteert en geeft leiding aan je eigen team van specialisten. Het is een pré als je je weg weet in het SEA landschap en je vindt het leuk om aan de slag te gaan met een nieuw JCI.nl. Samen met jouw eigen ideeën en ambities zetten we JCI nog beter op de kaart!
 
 

EVP TRAINING & DEVELOPMENT

Als EVP Training & Development faciliteer jij leden en kamers in het werken aan hun leerdoelen. Je promoot actief het trainingsaanbod en bent het aanspreekpunt voor een team van enthousiaste JCI trainers. Je bent enthousiast in het ontwikkelen van een Onboarding tool voor nieuwe leden en wilt hiervoor met jouw team een belangrijke inhoudelijke bijdrage leveren. Voor deze rol is het niet verplicht om ervaring te hebben als trainer. Het is een pré als je een progressieve teamspeler bent. En het team? Dat mag je zelf samenstellen.
 

INTERESSE?

Heb jij interesse in een van deze posities? Lijkt het je gaaf om met JCI leden uit heel Nederland aan de slag te gaan? Sta je open voor een leerzaam jaar waarin we met vallen en opstaan werken aan de kwalitatieve groei van onze mooie vereniging?
Bel me: 0653380615
Mail me: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.