CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

‘Neeee… hier toch naar links’ of… ‘nog 50 meter’ of… ‘we zitten verkeerd, terug’ of… ‘Yes, een letter! … dit zijn de vele kreten die je hoort tijdens de JCI Haarlemmermeer Rally! Bolletje pijltje, kortste route etappe zijn een paar van de etappes die altijd wel gereden worden tijdens de JCI Haarlemmermeer Rally. Allemaal op prachtige binnenwegen die de route rijk is. Meedoen?

Op zondag 25 september gaan de deelnemers van start op alweer de 7e editie van de JCI Haarlemmermeer Rally. Op deze dag rijd je een puzzelrit op prachtige binnenwegen door dorpen, natuurgebieden, langs het water. Van de start naar een lunch-locatie en dan door naar de finish. Ben jij de winnaar? Het is een leuke dag en samenwerking tussen jou en je vriend, vriendin, collega, buurman, buurvrouw, broer, zus, vader, moeder? Wie rijdt? Wie navigeert? Wie bepaald? En je rijdt ook nog eens voor het goede doel.

Dit jaar is er gekozen voor Make A Child Happy. Een stichting die zorgt dat elk kind, kind kan zijn. Want elk kind is uniek. Ze richten zich op de kwetsbare kinderen van onze gemeente. Het is namelijk niet voor elk kind vanzelfsprekend om op vakantie te gaan, een dagje te gaan zwemmen, een dag naar het pretpark of een dag met vriendjes en vriendinnetjes naar de speeltuin te gaan. 

Kortom, schrijf je in en doe mee! Je kunt met elke auto meedoen! Voor 200 euro (ex btw) doe je mee. Dit bedrag is voor 1 auto met 2 personen. Naast je deelname is dit inclusief ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, een lunch op een gave locatie en een eindfeest met BBQ en natuurlijk de prijsuitreiking. De start en finish houden we nog even geheim. Maar dat is ergens in Nieuw-Vennep en/of Hoofddorp. 

Kijk op www.jcihaarlemmermeer.nl of schrijf je direct in op https://www.jcihaarlemmermeer.nl/inschrijven-jci-haarlemmermeer-rally-2022

Tot 25 september!