CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

Altijd jouw stad internationaal al op de kaart willen zetten? Nu is je kans! JCI Sion (Zwitserland) organiseert een online challenge. Maak een filmpje over je stad of regio en wat je met je kamer doet tijdens deze (intelligente) lockdown en maak kans op een geldprijs!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je moet een filmpje maken als Kamer over je stad en wat je hebt ondernomen gedurende de (intelligente) lockdown. In dit filmpje moet je het product van de sponsor promoten (deze wordt nog bekend gemaakt). Dit filmpje post je op de Facebook pagina van je eigen kamer en deel je op de Facebook pagina van de challenge 

Bij deelname leg je het equivalent van 40 Big Macs in. Dit vormt de prijzenpost. Met het uploaden van het filmpje maak je kans op deze prijzenpot.

Vanaf 20 januari tot 31 januari kunnen Kamers stemmen op de filmpjes. Je mag alleen op filmpjes stemmen van Kamers uit het buitenland. De winnende Kamer ontvangt 75% van de inhoud van de prijzenpot.

Zie hier voor de voorwaarden.

Als je vragen hebt kan je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.