CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

We kennen allemaal wel een zakelijke of persoonlijke situatie waarin het over strategie gaat of waarvoor een strategie belangrijk is. Of het nou gaat om het behalen van bepaalde duurzaamheidsdoelstellingen voor 2030 of over het zo goed mogelijk inruimen van de vaatwasser. Alles draait om de juiste tactiek, route en uiteindelijk de juiste strategie. 

Als JCI Strategyzer kun jij landelijk een bijdrage leveren aan zowel leden, de Kamers als het Federatiebestuur. Door het jaar heen heb je namelijk contact met leden om hun de wereldwijde JCI-strategie uit te leggen. En dat doen wij niet op een wollige manier maar juist op een hele concrete manier. Hierbij ligt vooral de focus op het visualiseren. Wat doen Kamers nu al? Hoe doen ze het? En hoe zijn deze projecten (zie de Project Gallery (LINK)) op te hangen aan de eerder genoemde strategie? En ter afsluiting hoe nu verder? 

En andersom net zo goed... Hoe kan het Federatiebestuur behapbare en interessante doelen opstellen? Hoe kunnen Kamers een concrete bijdrage leveren aan de lange termijn? 

Door middel van diverse onderlinge overleggen, maar vooral met alle betrokken partijen en workshops faciliteer jij als JCI Strategyzer in de(ze) behoefte. Dus ben je chirurg en ontleed je graag? Durf jij echt alles of juist helemaal niks? Ben jij super ervaren met strategische analyses of juist helemaal niet? Of wil je gewoon graag een (extra) bijdrage leveren? Alles mag en alles kan door middel van het learning by doing principe! 

Het is nu alleen nog een kwestie van de vaatwasser uitruimen, de route te bepalen en je aan te melden als JCI Strategyzer. Wij hebben de juiste strategie klaar liggen voor jouw aanmelding! Nieuwsgierig? Neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook namens Berith, Rianne en Jan-Joost,

Strategische groet!

Thomas Hollander

JCI Strategyzer 2018-2020

Voorzitter JCI de Betuwe