CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

JCI Hart van Brabant is trots. Lange tijd was onzeker of het CvA op zaterdag 9 januari door kon gaan, maar het is zo ver. In januari 2021 krijg jij toegang tot de meest inspirerende succesverhalen én pijnlijke lessen van een regio die herrijst. Pick yourself up, dust yourself down…

Tilburg, vergane textielglorie in de provincie. Een verpauperde stad die zichzelf opnieuw moet uitvinden. Met recht een topnotering in de Treurtips top 10! Geen wonder dat corona als eerste in 013 uitbrak… En toch, het Hart van Brabant klopt ‘gewoon’. Multinationals stampen er het ene na het andere high-tech distributiecentrum uit de grond. De eerste Tesla-fabriek buiten de VS is er gevestigd. Met regelmaat wordt de Efteling verkozen tot beste attractiepark ter wereld. En wat te denken van de oude fabriekshal in een vergane spoorzone, die zomaar de prestigieuze World Building of the Year award won?

Hoe doe je dat met een hele regio?
JCI Hart van Brabant is trots. Lange tijd was onzeker of het CvA op zaterdag 9 januari door kon gaan, maar het is zo ver. En wij vonden de voorlopers in hun vakgebied bereid om jullie mee te nemen in hun verhaal. In januari 2021 krijg jij toegang tot de meest inspirerende succesverhalen én pijnlijke lessen van een regio die herrijst.

www.cvahartvanbrabant.nl