Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

In de JCI Achieve wordt uitgelegd waar JCI voor staat en welke waarden en uitgangspunten de organisatie heeft. De missie en visie van JCI komen aan bod en er wordt aandacht besteed aan de identiteit van de lokale Kamer. Waarom zijn we lid van deze organisatie? Met welke waarden vinden we overeenstemming? Wat willen we uitstralen, bereiken met onze organisatie? Waartoe doen we wat we doen? Door het volgen van de training krijg je meer inzicht in wat JCI nu werkelijk is, doet en met welke drive. Hierdoor kun je zelf beter bijdragen aan de JCI-missie en het overbrengen op anderen. Je kunt aan de hand van de kennis die je hebt opgedaan keuzes maken binnen de te organiseren projecten.

Tijdens de JCI Impact gaan we dieper in op het Active Citizen Framework: hoe kunnen we een positieve verandering teweeg brengen in de maatschappij? Waar liggen de behoeften van onze omgeving en hoe kunnen we problemen aanpakken door de oorzaken (in plaats van de symptomen) te bestrijden? Tijdens deze training krijg je handvatten aangereikt om aan de slag te gaan met het Active Citizen Framework. Je leert om het probleem achter het probleem te achterhalen en zo op zoek te gaan naar een oplossing die werkelijk impact heeft in jouw lokale maatschappij. Je leert de werkelijke oorzaken aan te pakken en niet alleen de gevolgen te bestrijden. Hierdoor kun je zelf beter bijdragen aan de JCI-missie en de boodschap beter overbrengen op anderen. De JCI Impact is een informatieve training die het bewustzijn over de organisatie vergroot en handvatten aanreikt om impact te maken.

Mocht je ambitie hebben om trainer te worden binnen JCI? Dan zijn de Achieve en Impact trainingen twee van de vier verplichte trainingen die je moet hebben gevolgd.

De trainingen Achieve en Impact worden op 30 juni kosteloos door JCI aangeboden. Tijdens de dag is koffie, thee en een lunchbuffet inclusief. Aanmelden of vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deadline voor het inschrijven op deze trainingen is 15 juni a.s.