Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg
Vacature

Ben je communicatief sterk en integer? En wil je bijdragen aan een veilige en inclusieve vereniging? Word lid van de vertrouwenscommissie. 

JCI Nederland heeft een vertrouwenscommissie die fungeert als klankbord binnen de vereniging. Op dit moment zoeken wij nieuwe leden voor deze commissie voor een periode van 3 jaar. 

De leden van de vertrouwenscommissie zullen conform het Reglement als aanspreekpunt fungeren in het geval van geschillen of problemen tussen leden, Kamers en/of Senatoren en waar nodig een bemiddelende rol vervullen. Heb je interesse en ervaring in het werkgebied van psychologie, recht of counseling? Stuur een bericht vóór 26 augustus naar onze juridisch raadgever Reinaert Wolff, te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kun je ook terecht bij Susan Wanders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) & Sabine Imdahl (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), beiden lid van de vertrouwenscommissie.