Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

7 Habits of Highly Effective People toegankelijk voor JCI.

Op 9 januari zal FranklinCovey tijdens het CvA een keynote geven over de 7 Habits of Highly effective people, en de Mission Statement. Om zelf meteen praktisch aan de slag te gaan krijgen leden de kans om, naast andere voordelen uit de samenwerking, de Online Mission Statement Builder gratis te gebruiken. Meer weten?  

Sinds medio 2020 werken JCI Nederland en FranklinCovey Benelux samen om meer ontwikkelkansen voor JCI leden en kamers te creëren. Zo worden er onder andere ‘7 Habits’ kamertrainingen ontwikkeld samen met JCI trainers en ontvangen JCI leden een mooie korting op open inschrijving trainingen.

“Een mission statement, of persoonlijke missie, is een beginselverklaring waarop alle beslissingen die je in je leven maakt zijn gebaseerd. Je persoonlijke missie verwoordt wat belangrijk is voor jou en is een herinnering aan welke waarden, kwaliteiten en passies je wilt nastreven. Het is jouw kompas bij de keuzes die je maakt!”

Tijdens het komende CvA op 9 januari wordt de samenwerking tussen JCI Nederland en Franklin Covey Benelux met het tekenen van de overeenkomst formeel.