6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

De voorbereidingen voor 2021 zijn in volle gang! Het Federatiebestuur heeft mooie plannen en om deze tot uitvoering te brengen is jouw hulp nodig! Lees verder om te zien welke vacatures er nog open staan en wie weet mogen we jou volgend jaar verwelkomen! 

Team PR & Communicatie

Help jij mee om de zichtbaarheid van JCI in 2021 te vergroten? Sluit jij aan bij het Team PR & Communicatie of wil je projectmatig aan de slag? Join the team! Topics: social media, JCI MGZN (redactie), websitebeheer, inzicht brengen van alle JCI activiteiten, ontwerp en vormgeving. Wat biedt het je? JCI (nog) beter kennen, nieuwe mensen ontmoeten én je werkt aan persoonlijke ontwikkeling. Welkom! Wil je meer info? Neem dan contact op met Karin van Beek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team Membership Growth

Zin om komend jaar mee te werken aan ledengroei van JCI, om zo nog meer impact te maken? Binnen het team Membership Growth zoeken we nog enkele teamleden!! Lijkt het je leuk de connectie te leggen met Kamers en trainers, analyses te maken, wervingscampagnes te bedenken samen met het Team PR & Communicatie of partnerships te leggen op dit gebied? Reageer dan snel! Samen op naar groei! Stuur een e-mail naar Edwin Gels (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en hopelijk tot snel!

Team Secretariaat

Ben je nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurd tijdens een CVA of landelijke bestuursvergadering? Of ben je het type dat gefrustreerd raakt als zaken niet soepel georganiseerd of gestructureerd zijn? Dan is het team secretariaat iets voor jou! We zijn op zoek naar meerdere leuke teamleden voor 1 of meerdere taken. Wil je meer info? Neem dan contact op met Stefanie van der Sman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Team GLC

Wil jij je juridische skills inzetten om JCI het beste te laten halen uit samenwerkingen, om de Kamers te adviseren en helpen waar nodig? Ben je flexibel en houd je van aanpakken? Dan is Team GLC hét team voor jou! Wij zoeken een topper die in het dagelijks leven werkzaam is als jurist(e), kandidaat-notaris of advocaat. Neem bij interesse contact op met Reinaert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor meer details.  

Team International

Kom jij Team Internationaal versterken? Samen zullen we de internationale agenda in een nieuw jasje steken. Deze tijd vraagt om flexibiliteit en creativiteit rondom de internationale agenda. Wil jij meewerken om samen JCI International dichtbij te brengen? Stuur een mail naar Anne Margot Schoemaker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).