CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

Het is de ideale doelstelling om in een korte tijd op een duurzame wijze impact te creëren met een lange termijn effect. Het is mogelijk om samen met een team van JCI-ers en een lokale NGO het programma van de JCI NGO Accelerator te starten. Tijdens deze sessies wordt op basis van de vaardigheden en kennis van de JCI-leden op zoek gegaan naar oplossingen voor de uitdagingen die een NGO tegenkomt wanneer zij haar impact wil vergroten. 

Er zijn inmiddels een paar succesvolle programma’s afgewikkeld en het resultaat ziet zowel op de optimalisatie van de uitvoering als een verbetering op organisatorisch niveau. 

De JCI NGO Accelerator is een programma van 3 maanden en bestaat uit een paar duidelijke stappen waarin JCI-ers met ambitieuze NGO’s hun uitdaging aangaan. 

Wil je met jouw kamer een NGO Accelerator programma opstarten of ken je een NGO die hulp kan gebruiken met hun uitdagingen om meer impact te creëren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.