CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

15 september 2018, een avond die de boeken in zal gaan als een van de meest leuke, gezellige en verrassende avonden van het jaar! Het Running Dinner van JCI Drechtsteden zal dit jaar een exclusiever karakter kennen dan voorgaande edities dus wees er vooral bij!

Op deze avond zullen we verschillende eetgelegenheden in het centrum van Dordrecht bezoeken. Voor het dessert en de afsluiting van de avond komen we samen bij Art & Dining museumrestaurant. 

Ook dit jaar weer staat het Running Dinner in het tekenvan een (lokaal) goed doel. Deze editie zal de volledige opbrengst ten goede komen van de Voedselbank Dordrecht. Tijdens het gezamenlijke dessert zullen wij ook een veiling verzorgen om de opbrengst extra boost te kunnen geven.

 

Dat wil je niet missen!

Tijdens deze feestelijke avond wordt je culinair in de watten gelegd, bij maar liefs drie verschillende restaurants. Welke? Dat blijft tot op het einde een verrassing. Wel kunnen verklappen dat we de avond afsluiten met een spetterend feest dat tot in de late uurtjes doorgaat. Wil je meer weten of kaarten kopen? kijk dan op www.running-dinner.nl