Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland, vindt op zaterdag 2 juni bij Vogelpark Avifauna het CvA ‘Free as a Bird’ plaats. JCI Alphen aan den Rijn heeft voor 2 juni een interessant en gevarieerd programma samengesteld dat onder meer inhaakt op actualiteit, creativiteit en menselijk gedrag. Avonturier, en vooral reizend JCI-lid Jeroen Komen sluit het dagprogramma af met zijn presentatie ‘ik kan vliegen’; een metafoor over vrijheid aan de hand van prachtige luchtfoto’s!

Deelnemers die de ticketvarianten ‘Flamingo’ of ‘Watersnip’ kopen, dompelen zich ’s avonds onder in het zomerspektakel. Het thema van deze avond is ‘guilty pleasures’ en het programma voorziet in optredens van onder andere No Harm, Xander, O'g3ne, Syb van de Ploeg, Danny de Munk en Edsilia Rombley. De avond zal worden afgesloten worden door niemand minder dan Mental Theo!! Om alvast sfeer te proeven, kun je hier de aftermovie van vorig jaar bekijken. Op het zomerspektakel heeft JCI een eigen vip-tent met bar geregeld!

Wil jij zeker zijn van je plekje bij een van de workshops? En wil je dit mooie festival met andere JCI-leden beleven? Koop dan nu je ticket en schrijf je direct in voor de workshops van jouw keuze!