CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

JCI Presenter is een training van één dag waarin de focus ligt op het maken en geven van een effectieve presentatie. Je leert gebruik te maken van visuele hulpmiddelen om een krachtige presentatie neer te zetten die aanslaat bij je publiek. In de training oefen je een aantal presentaties. De Presenter is de ideale cursus voor leden die hun presentatievaardigheden willen uitbreiden.

Door het volgen van deze training leer je effectieve presentaties te maken en te geven, gebruik makende van sterke methodieken om aan te sluiten bij het publiek. Door in een veilige omgeving te oefenen leer je plankenkoorts te overwinnen en leer je voor de groep te staan of je tijdens een vergadering staande te houden.

 

Mocht je ambitie hebben om trainer te worden binnen JCI? Dan is de Presenter één van de vier verplichte trainingen die je moet hebben gevolgd.  

De kosten voor de training bedragen €100,- (inclusief koffie, thee en lunchbuffet) 

Aanmelden voor de training op 26 mei of vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deadline voor het inschrijven op deze training is 11 mei a.s.