6143_09082018_Dolhuys_Haarlemse Cultuurnacht_Tess Janssen - JCI Nederland - JCI Kennemerland.jpg

Dit jaar vindt van 24 tot en met 27 juli de JCI Global Partnership Summit (GPS) in New York plaats. Een unieke kans voor JCI-leden om meer te weten te komen over de samenwerking van JCI met de VN en andere partners van JCI. Daarnaast natuurlijk ook een mooie gelegenheid om New York te bezoeken en te ontdekken! Voor de Nederlandse delegatie zal een programma opgezet worden rondom de GPS. Denk hierbij aan een fietstoer door de stad, het bezoeken van highlights zoals het Empire State Building, Central Park en een farewell diner.

Tijdens het GPS zorgen JCI-leden, partners en deelnemers door middel van interactieve discussies, workshops en case studies voor een intensieve samenwerking en bewustzijn van elkaars sterke kanten en netwerk. Deelnemers van de JCI Global Partnership Summit keren terug met nieuwe ideeën, vaardigheden, inspiratie en een groter netwerk om direct lokaal het probleem bij de oorsprong aan te pakken.

Genoeg redenen om je aan te melden voor dit unieke evenement! Wil je je aanmelden of wens je graag meer informatie, bekijk de website of neem contact op met Petra Groot Nibbelink. Maar wacht niet te lang, want vanaf 30 april gaat de prijs voor dit evenement met $100 omhoog.