Fotograaf Tom Beltman - JCI Wereldcongres 02  2017 - woensdag - JCI Nederland.jpg

NC Maastricht

Kalender
Nationaal
Datum
6 okt 2023 - 8 okt 2023
Url
https://www.komnaarmestreech.nl/

Beschrijving

Met enorm veel zin gaan onze twee JCI kamers van Maastricht de uitdaging aan om een onvergetelijk NC te organiseren. En dit gaat een gegarandeerd succes worden. Niet alleen druipt 'het Bourgondische' bij onze beide kamers er vanaf, maar weten we ook als geen ander hoe er gefeest moet worden. Dat we goed kunnen samenwerken en lol kunnen hebben, dat hebben wij al vaker laten zien. Kingsnight, nieuwjaarsborrels, Preuvenemint-borrels, en bestuursetentjes: ons is niets te gek. Wij weten wel hoe een feestje moeten bouwen. Met veel trots, enthousiasme en enorme zin, grijpen wij dan ook deze kans aan om een onvergetelijk NC neer te zetten, waar heel JCI Nederland nog jaren over zal praten. Wij gaan de lat hoog leggen, en we raden iedereen dan ook aan om dit niet te missen. Tot in oktober in Mestreech!

Vrijdag 6 oktober

Vrijdagavond staat in het teken van kennismaken en netwerken. Er wordt een kennismakingsborrel georganiseerd in één van de gezellige horecagelegenheden die onze stad rijk is.

Zaterdagochtend 7 oktober

Traditiegetrouw start de zaterdag van het NC met het College van Afgevaardigden. We hebben met het landelijk bestuur de ambitie om het CvA met zoveel mogelijk leden te houden. Het CvA wordt aangevuld met één of meerdere keynote-speakers en workshops.

Zaterdagmiddag 7 oktober

Als gast van ons NC kun je bij inschrijving kiezen voor 1 ‘track’ voor het middagprogramma. Alle activiteiten binnen een track zullen dan in een bepaald thema vallen dat goed past bij zowel de pijlers van JCI als onze stad. We bieden o.a. de tracks ‘cultureel’, ‘innovatie’ en ‘internationaal’ aan. Ook hebben we een speciaal programma voor Senators!

Zaterdagavond 7 oktober

We sluiten het NC af met een spetterend lustrumfeest! Een indrukkwekkende dag is pas compleet met een avond in een fraaie setting, een passende culinaire invulling en het juiste entertainment. Het wordt een avond vol entertainment en culinaire versnaperingen die je nog lang zal heugen!

SCOOR HIER JE TICKETS