CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4544 - JCI Nederland.jpg

In mei 2019 is JCI een partnership aangegaan met Good2Connect; de leverancier van de Global Goals Game. Met deze spelvorm kun je actief op zoek gaan naar een concreet plan om samen lokale impact te maken.

Welke global goals spreken jou aan? Waar liggen de mogelijkheden in jouw omgeving? Wat zijn de eerst concrete stappen die jullie samen kunnen maken richting lokale impact? Tijdens het spel is het competitie-element belangrijk, maar écht waardevol is dat je aan het einde van het spel naar huis gaat met meerdere concrete projectideeën, elk gelinkt aan een of meerdere Sustainable Development Goals (SDG’s) en lokale impact gegarandeerd!

Inmiddels hebben we binnen JCI een flinke handvol spelbegeleiders opgeleid, die Kamers kunnen helpen om het spel te doorlopen en met concrete plannen aan de slag te gaan. Nu aan het einde van het jaar nieuwe plannen voor 2021 worden gemaakt, is dit het ideale moment om de uitdaging aan te gaan en met jouw Kamer de global goals onder ogen te komen. En vanwege Covid-19, is het spel nu ook (deels) digitaal beschikbaar gemaakt! 

Het spel is geschikt voor minimaal acht personen en neemt ongeveer drie uur in beslag. 

Hebben jullie als Kamer interesse in het spelen van de Global Goals Game (https://mijn.jci.nl/impact/global-goals-game) onder leiding van een gecertificeerde JCI-spelbegeleider? Neem dan contact op met Team Impact (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).