CvA JCI Nederland in studio First Impression audiovisueel.jpg

Team Digitalisering is trots dat we een software-partner voor relatiebeheer en eventmanagement hebben gevonden in AllUnited. AllUnited bedient ruim 850 verenigingen en is al meer dan 20 jaar actief in het ontwikkelen van software op het gebied van digitale administratie. Het team is nu volop bezig met de implementatie. Wat dat betekent, ook voor jouw Kamer?

2019 is gestart met een beschrijving van dé digitale strategie voor JCI Nederland. De commissie bestond toen nog door twee gedreven leden, inmiddels mogen we spreken over een team van acht professionals die hun steentje bijdragen aan het realiseren van deze (digitale) ambities. 

Met de digitale strategie voor JCI Nederland onder de arm, is het team digitalisering begin 2020 gestart met het vormgeven van een pakketselectie voor relatiebeheer (DLA) en eventmanagement. Het doel was helder: de leden van JCI méér bieden in het digitale landschap. Uit gesprekken met leden, kamers, het Federatiebestuur en de Senaat is een programma van eisen opgesteld. De belangrijkste punten zijn hieronder beschreven:

  • Een vernieuwde DLA met verbeterde functies (bijvoorbeeld mailing);
  • Eventmanagement, inclusief de mogelijkheid tot inschrijving én betaling (en liefst ook een overzichtelijke agenda);
  • Een app waar het persoonlijk profiel, andere JCI leden, events en nog veel meer zichtbaar is.

 Wij zijn als team trots dat we een geschikte partner hebben gevonden in AllUnited. AllUnited bedient op dit moment ruim 850 verenigingen en is al meer dan 20 jaar actief in het ontwikkelen van software op het gebied van digitale administratie. Niet alleen past hun softwareprogramma goed bij onze wensen en organisatiestructuur, ook zullen wij een partnership aangaan. Dit betekent dat wij een partij hebben die met ons méédenkt, om zo perfect aan te sluiten bij onze behoeftes. Als onderdeel van dit partnership zal het team digitalisering AllUnited verder helpen om het segment van businessclubs vorm te geven door het verstrekken van kennis en expertise. 

Het team digitalisering en het Federatiebestuur zijn momenteel in de volgende stap van het vooropgestelde plan: de implementatie van AllUnited. Voor de leden en Kamers betekent het dat zij vanaf 1 januari 2021 gebruik gaan maken van het nieuwe systeem. In de aanloop naar dit moment zullen we jullie benaderen voor instructies en pilots. De commissie digitalisering zal gedurende de gehele implementatie deze begeleiding bieden.

Fase 1 bestaat uit relatiebeheer (DLA), de JCI NL App én een basis module voor facturatie. Zo heeft iedere kamer de mogelijkheid om intern of extern facturen te generen en te voorzien van een iDeal betaallink! Dat is toch gaaf?

Door de implementatie van de JCI NL App wordt het eenvoudiger om op de hoogte te blijven van JCI evenementen én hierover te communiceren naar zij die willen aanhaken. Gedurende 2021, en daarna, zullen wij als team de functionaliteiten met AllUnited uitbreiden. Kortom, het digitale landschap van JCI Nederland is klaar voor de toekomst.

Voor vragen kan je natuurlijk terecht bij Team Digitalisering, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.