CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg

JCI Oldenzaal organiseert de komende Nationale Conventie (NC). In het weekend van 5 oktober zijn we allemaal van harte welkom voor een gastvrij weekend in Oldenzaal. Vanaf vrijdagavond tot en met zaterdagnacht in de vroege uurtjes worden we flink in de watten gelegd. Een hoogstaand diner, een helicoptervlucht, een rally, een spetterend feest en een sterk inhoudelijk programma met een paar mooie sprekers!

De nachtmerrie van Mark Zuckerberg; Onno Eichelsheim is één van de sprekers tijdens de NC2018

Onno Eichelsheim is iemand die niet vaak in het openbaar spreekt, maar voor JCI maakt hij  een uitzondering tijdens de Nationale Conventie in Oldenzaal. Het  ministerie geeft de directeur van het MIVD de ruimte om in de publiciteit te treden. In Oldenzaal  gaat hij dieper in op de vernieuwde Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, kortweg “sleepwet”. Deze wet stelt de overheid in staat massaal online communicatie af te luisteren, apparaten te hacken, een geheime DNA-databank aan te leggen en verzamelde data met buitenlandse inlichtingendiensten te delen. Een zeer ingrijpende wetswijziging dus en wellicht een angstige gedachte. Big Brother is watching you. Tijdens het referendum over de sleepwet is gebleken dat vooral de groep onder veertig tegen stemde . Dit is dus een unieke mogelijkheid om uit eerste hand de argumentatie voor achter de wet te horen en je vragen te stellen.

Van Big Brother naar F-16’s; Wido van der Mast is één van de sprekers tijdens de NC2018

In een tijdperk waar  mensen en machine steeds meer met elkaar zijn verbonden, wordt veiligheid een steeds belangrijker issue. Bedrijven vertrouwen kritische systemen aan het internet toe en data wordt opgeslagen in de cloud. Wido van der Mast is CEO van Volker Wessels Telecom en dus is dit dagelijkse kost voor hem. In zijn branche praat men niet meer over mobiel, vast, glas, koper, kabel of wifi, maar beschikbaarheid, snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid  zijn de sleutelwoorden. Wido is een man met een verhaal,  hij is voormalig F16-piloot en luitenant-kolonel bij de luchtmacht. In die functie was hij o.a. commandant van de vliegbasis Volkel. En niet onbelangrijk, Wido van de Mast is oud-lid van JCI.

Björn Kuipers gaat naar het WK en is één van de sprekers tijdens het NC2018

Wij zijn trots dat we scheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers hebben weten te strikken als één van de sprekers tijdens het NC in Oldenzaal. Deze Oldenzaler mag als enige Nederlandse scheidsrechter fluiten op het WK in Rusland (lees hier het nieuwsbericht). Wij zijn benieuwd naar zij verhalen, ben jij ook Benieuwd wat hij te vertellen heeft? Boek dan snel je tickets voor het NC in Oldenzaal!

Meer weten over het programma? Raadpleeg www.nc2018oldenzaal.nl voor meer informatie en boek nu - nog tot het einde van deze maand - de early-bird tickets om verzekerd te zijn van een helikoptervlucht tijdens de rally op zaterdagmiddag!