Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

De Dutch Academy is dé leiderschapstraining voor (aspirant) leden van JCI. Een training van vier dagen (weekend en een terugkomdag) die volledig is gericht op het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten en teamdynamiek. Deze training is zowel zakelijk, privé als binnen JCI dagelijks te gebruiken!

Oud-deelnemers omschrijven de Dutch Academy als een onvergetelijke en leerzame training waar mooie ontmoetingen plaatsvinden en persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt. Niet voor niets wordt deze academy al jaren beoordeeld met een gemiddelde van 8,5!

Meld je nu aan!

Eerste 40 deelnemers die zich aanmelden voor 1 februari 2023 betalen slechts 499,-. Gebruik hiervoor de kortingscode EARLYBIRD

Programma
Het Dutch Academy leiderschapsweekend van 23 t/m 26 maart 2023 en de terugkomdag (NB) bevat verschillende onderdelen op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamdynamiek, inclusief een geweldig outdoorprogramma.

Na de Dutch Academy heb je in een heel prettige maar zeker ook intense leeromgeving inzichten en ervaring opgedaan die jouw persoonlijk en teamleiderschap op een hoger niveau hebben gebracht. Dat doe je soms plenair met alle deelnemers, maar grotendeels in een veilige kleine groep van 8 tot 10 deelnemers onder leiding van je eigen teamcoach. Daarnaast heb je JCI beter leren kennen en heb je een sterk JCI netwerk opgebouwd.

Waarom moet je bij de Dutch Academy zijn? Dat legt Heert-Jan, Head Trainer dit jaar, in deze video aan je uit.