Cva JCI Nederland vanuit studio in Tilburg 1.jpg

Op 7,8 en 9 oktober 2022 organiseert JCI Utrecht de Nationale Conventie (NC) 2022! Een weekend vol met lezingen, workshops, bedrijfsbezoeken, borrels en natuurlijk een knallend feest. Een mooie gelegenheid om elkaar weer in grote getalen te ontmoeten tijdens een uniek JCI event, dit keer in het midden van het land! Koop nu je tickets met korting via www.nc2022.nl!

Keynote: Jörgen Raymann
Jörgen Raymann is bekend spreker, dagvoorzitter, schrijver, cabaretier, presentator, zanger, acteur. Tijdens zijn keynote neemt Jörgen je aan de hand van zijn levensverhaal mee en vertelt over passion, happiness en drive (PHD). Een keynote over transformatie, ontwikkeling en uit je comfort zone stappen met als doel: werkgeluk! 

Workshops, bedrijfsbezoeken en trainingen
We hebben een divers ochtend- & middagprogramma. Ga op werkbezoek bij de Nederlandse Spoorwegen (NS), doe mee met een Yoga workshop, laat je rondleiden door Utrecht door een dakloze inwoner, breng een werkbezoek aan een bakkerij of leer meer over diversiteit van twee Utrechtse dragqueens. Er is voor ieder wat wils! 

Borrel & feest!
Borrelen in hét poppodium van Nederland? Dat kan tijdens onze borrel in Tivoli Vredenburg! Daarna gaan we dineren, een balletje gooien en feesten in de Jeu de Boules bar! Let’s keep on rolling tijdens ons feest met het thema: Ro(c)k & Roll!

Tickets
Koop nu je early bird tickets en ontvang 10,- euro korting op een ‘Passe Partout’ of ‘Zaterdag Compleet’ ticket. Gebruik de code “EARLY’ tijdens het afrekenen. Kom je met 50% of meer leden van je kamer? Dan komen jullie in aanmerking voor groepskorting! Je ontvangt dan per persoon nog eens 10,- euro korting. Je korting kan dan dus oplopen tot 20,- euro per kaartje! Let op, deze aanbieding is beperkt geldig. Neem hiervoor contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.