CVA 2020- JCI KENNEMERLAND-4584 - JCI Nederland.jpg
Dansen met Janssen

Op vrijdag 19 augustus aanstaande wordt een inspirerende avond georganiseerd door JCI Haaglanden, JCI 's-Gravenhage en JCI Kennemerland met Philippe Sakalis, Phd als spreker. Philippe is werkzaam als Director of Technical Operations at The Janssen Pharmaceutical, (je weet wel die van Dansen met Janssen Vaccinaties 💃🕺) En goed nieuws, want iedereen is welkom! 

Philippe zal ons deze avond meer vertellen over hoe Janssen en de farma-industrie omgingen met de plotselinge opschaling tijdens Covid-19. Welke afwegingen moesten zij maken en hoe motiveer je je team in een crisis situatie. Daarnaast is het natuurlijk een mooie gelegenheid om onze regio beter te leren kennen en onder het genot van een drankje je JCI-netwerk uit te breiden. 

Deze avond is gratis toegankelijk voor alle (oud)-leden en geïnteresseerden van JCI (consumpties voor eigen rekening). Maar de toegang is beperkt en er zijn al veel aanmeldingen binnen, dus meld je snel aan via https://forms.gle/B79DnWcmFZ7nwsVt8.

📆 Vrijdag 19 augustus 2022

⏰ inloop 18.30, start 19.00

📍 Café Leidse Lente (Leiden)

🎙️ Philippe Sakalis, PhD

💶 Gratis toegang, wel aanmelden 

Wanneer je je aangemeld hebt gaan wij er van uit dat je komt. Kosteloos annuleren kan tot maandag 15 augustus. Mocht je je aangemeld hebben en niet komen zullen we 20,- EUR in rekening moeten brengen. 

Tot dan!